Nimensä mukainen herkkukauppa


21.3.2016

Sokos Herkussa asiakkaita palvellaan täydellä sydämellä. Toiveita kuunnellaan ja valikoimaa kehitetään niiden mukaisesti.

Sokos Herkkua voi hyvällä syyllä kehua erinomaiseksi ruokakaupaksi. Sokoksen -1. kerroksessa palveleva monipuolinen kauppa on saavuttanut upeita palkintoja. Tammikuussa 2016 Iltalehden ruokasivusto Pippuri.fi valitsi Sokos Herkun yhdeksi Suomen parhaista ruokakaupoista. Vuosi sitten Herkun hevi-osasto palkittiin Suomen parhaana, ja nyt Sokos Herkku on myös Suomen paras leipäkauppa.

Sokos Herkussa asiakkaita palvelevat Sinikka Rouhiainen ja Mira Salonen kertovat, mikä Herkusta tekee erityisen.
– Meillä pysytään ajan tasalla ja tuodaan myyntiin trendituotteita, Sinikka kertoo.
– Pystymme löytämään valikoimaan uusia tuotteita ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita, Mira lisää. Itsenäisenä ruokakauppana Sokos Herkulla onkin hyvät edellytykset toteuttaa asiakkaiden toiveita.

Sinikka ja Mira ovat ylpeitä Sokos Herkun saamista tunnustuksista.
– Tätä työtä ei tehdä titteleiden vuoksi, mutta on hienoa kun tekemämme työ huomataan, Mira pohtii.
Sinikan mukaan myös asiakkaat ovat innoissaan saadessaan käydä Suomen parhaassa hevissä tai leipäkaupassa. – Asiakkailta on saatu onnitteluja ja jopa kukkasia, Sinikka kertoo iloisena.

Ruokakauppana Sokos Herkku on täysin oma maailmansa.
– Meiltä tullaan hakemaan herkkuja, jos halutaan vaikka iltapalaksi jotakin upeaa, Sinikka kertoo. Laajaan valikoimaan kuuluu luomutuotteita ja lähiruokaa sekä paljon erikoisuuksia. Sokos Herkussa henkilökunta on aina asiakasta varten ja kaikki kommentit, toiveet ja palautteet ovat tervetulleita.
– Voin sanoa, että meillä kaikki osallistuvat palveluun täysillä, Sinikka lupaa.