Neulo Villasukkia Hotel Villassa


16.3.2016

Original Sokos Hotel Villan aulan neulontapisteellä tehdään sinivalkoisia villasukkia ja jättikaulahuivia. Lisäksi keskiviikkoisin klo 16–19 paikalla on Mummon Kammarin vapaaehtoisia opastamassa neulojia.

Hotellivieraat ja kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita neulomaan villasukkia ja jättikaulahuivia Original Sokos Hotel Villaan ensi vuonna 100-vuotista itsenäisyyttä juhlivan Suomen kunniaksi. Keskiviikkoisin kello 16–19 paikan päällä on Mummon Kammarin vapaaehtoisia, jotka avustavat ensikertalaistakin silmukoiden teossa. Hotellin neulontapisteen langat ja puikot ovat vapaassa käytössä myös muina aikoina – tule neulomaan rivi tai pari silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Hyviä tekoja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Original Sokos Hotel Villa valmistautuu neulontatalkoilla Suomen itsenäisyyden merkkivuoteen yhdessä tamperelaisen vapaaehtoisen vanhustyön keskuksen Mummon Kammarin kanssa. Tavoitteena on yhdessä neuloa sinivalkoisia villasukkia lahjaksi Suomen itsenäistymisvuonna tai sitä aiemmin syntyneille tamperelaisille. Sukkia voi neuloa hotelli Villan lisäksi Mummon Kammarissa tai vaikkapa oman kodin rauhassa. Lahjasukkien lisäksi kannustamme neulomaan kaikenikäisten iloksi sinivalkoisia sukkia, jotka voi lahjoittaa myytäväksi hotelli Villaan, hotelli Ilvekseen ja Mummon Kammariin. Myyntituotoilla työllistetään Mummon Kammarin kautta nuoria vanhusten ulkoiluavuksi. Villasukista kootaan myös upea näyttely hotelli Villaan ja hotelli Ilvekseen tammikuussa 2017. 

 

Neulontapisteellä neulotaan myös yhteistä, Suomen lipun väristä jättikaulahuivia. Kokeillaan yhdessä, kuinka pitkän kaulahuivin saamme neulottua! Vuoden päätteeksi huivi mitataan, minkä jälkeen Mummon Kammarin väki uusiokäyttää kaulahuivin langat hyvään tarkoitukseen.

 

Hotelli Villassa jokainen neuloja voi lisäksi kirjoittaa juhlakirjaan omat terveisensä sata vuotta täyttävälle itsenäiselle Suomelle. Neulontatalkoisiin voi osallistua ihan jokainen, ja mukaan voi haastaa vaikka koko Suomen! 

 

Sukat ja kaulahuivi neulotaan Suomen lipun värisistä villalangoista, esimerkiksi Novitan Seitsemän veljestä -langoista sinistä numerolla 124 ja valkoista numerolla 011.

  

Monta tapaa ottaa osaa talkoisiin:

 

  • Neulo villasukat ja lahjoita ne hotelli Villaan, hotelli Ilvekseen tai Mummon Kammariin
  • Tule neulomaan rivi tai pari jättikaulahuivia
  • Haasta mukaan muitakin käsitöiden ystäviä
  • Lahjoita lankakerä tai kaksi
  • Osta villasukkia hyväntekeväisyysmyynnistä

 

 

Tutustu Mummon Kammarin toimintaan täällä.