Muistatko Sokos-marketin vai onko se ollut aina sulle Kalevarrisma? Keräämme muistoja kaupan 40-vuotissynttäreille!


8.10.2019

Kaupungin ikonisin ostospaikka täyttää 40 vuotta ja keräämme nyt tarinoita näiden vauhdikkaiden vuosien varrelta!

”Muutin opiskelemaan Tampereelle ja käytiin äidin kanssa Kalevan Prismassa ostamassa uuteen kotiini ihan kaikki tarvittava silityslaudasta ketsuppipulloon. Kaverini nauroi, että kuka nyt heti muuttopäivänä ostaa sähkövatkaimenkin. Muistan edelleen jännityksen kotoa pois muuttamisesta ja tunteen siitä, että seuraava pysähdyspaikka on ensimmäinen oma asuntoni.” Annika

Kalevan Prisma palvelee asiakkaita parhaimmillaan jo neljännessä polvessa ja janoamme kuulla, mitkä hetket ovat jääneet sinulle mieleen. Oma muistosi voi olla pitkän ajan takaa tai tuore tapaus, valokuva tai tarinan muodossa.

Jaa muistosi Pirkanmaan Osuuskaupan Facebookissa tai Instagramissa postaukseen kommentoimalla tai Messenger-viestinä. Toki meille saa lähettää myös valokuvia, kirjeitä ja postikorttejakin 13.10. mennessä. Tarinoihin voi törmätä myymälässä synttäriviikon torstaista sunnuntaihin 24.–27.10. – tervetuloa juhlimaan pyöreitä kanssamme!

Muiston toimittaminen postitse:
Merkitse kuoreen: Pirkanmaan Osuuskauppa / Markkinointipalvelut / Lempääläntie 21 / 33820 Tampere. Tarinoita ja kuvia voidaan käyttää Pirkanmaan Osuuskaupan markkinoinnissa. Pidätämme käyttöoikeudet. Kuvia ei lähetetä takaisin. Etunimi/nimimerkki ja ikä voidaan julkaista muiston yhteydessä.