Moderni ABC CarWash autopesuasema parantaa Prisma Kangasalan palvelutarjontaa


5.2.2015

Uudelta autopesuasemalta löytyy Pirkanmaan tilavin autonpesuhalli

Peräti 2,5 metriä leveät ja 2,8 metriä korkeat autot sisäänsä kelpuuttavassa pesuhallissa tarkkaa työtään tekee tamperelaisen Tammermaticin valmistama pesukone.

– ABC CarWash Prisma Kangasala on täysin automatisoitu korttiautomaattiasema, jonka pesukone hyödyntää uusinta tekniikkaa ja teknologiaa, hehkuttaa Pirkanmaan Osuuskaupan polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen.

– Pesukoneen muodontunnistusjärjestelmä ja kaikkiin pesuohjelmiin kuuluvat esipesuaineet sekä alustapesu varmistavat puhtaan pesutuloksen, Lehtonen kertoo. Kuten kaikissa muissakin Pirkanmaan ABC CarWasheissa, myös Kangasalla käytetään vain joutsenmerkittyjä pesuaineita.

– Kangasalle avautuu nyt siis jo viides ABC CarWash autonpesuasema Pirkanmaalla tarjoten asiakkaille mahdollisuuden käydä autopesulla kätevästi kauppakäynnin tai tankkauksen yhteydessä säästäen näin aikaa ja vaivaa, Lehtonen jatkaa.

Uuden CarWashin yhteydestä löytyy myös Prismasta ostettavilla poleteilla toimiva autoimuri sekä vesi-ilmakaappi ja tamppausteline.

Lisätietoja:
Polttonestekauppias Riku-Pekka Lehtonen, puh. 010 767 0078