Mitä sinä toivot Tampereen keskustan monipuolisimpaan ruokakauppaan?


26.1.2022

”Minun työpaikkani Sokos Herkku tunnetaan asiantuntevasta palvelustaan: osa vakioasiakkaista on tehnyt meillä ruokaostoksensa jo vuosikymmenten ajan. Palvelutiskillä rupatellessa ja reseptejä vaihtaessa on välillä vierähtänyt pidempikin tovi. Ei siis ihme, että uutinen Sokoksen kokonaisuudistuksesta ja sen myötä suunnitteilla olevasta ruokakaupan muuttumisesta Prismaksi on mietityttänyt asiakkaitamme.

Uskon vakaasti, että vaikka ruokakauppamme nimelle ja miljöölle näytetään taikasauvaa, laadusta ja palvelusta ei tingitä tippaakaan. Uuteen kaksikerroksiseen Prismaamme tulee valtava ruokavalikoima sekä käyttötavaran puolelle kokonaan uusia tuoteryhmiä – esimerkiksi pienkodinkoneita ja urheiluvälineitä on toivottu paljon. Tuotemäärän moninkertaistuessa pystymme jatkossa tarjoamaan myös Tampereen keskustan edullisimman ruokakorin.

On aika upeaa, että juuri täällä on pian Suomen ensimmäinen suurkaupungin ytimessä toimiva hypermarket. En malta odottaa, minkälaisia arkea helpottavia ja herkullistavia uusia ratkaisuja pääsemme Prisman myötä sinulle tarjoamaan. Samoin lähiruokatuotteidemme valikoimaa väritetään uusilla tuttavuuksilla. Kenties saamme remontin yhteydessä iloksemme myös yrttiseinän tai jotain muuta villiä ja vihantaa!

Me herkkulaiset tulemme olemaan ensimetreiltä asti mukana Sokoksen Prisman suunnittelussa. Toimivista asioista ei ole tarkoitus luopua: esimerkiksi pitkän palvelutiskimme lisäksi Suomen parhaina palkitut leipäosastomme sekä luomuhedelmien ja -vihannesten valikoimamme säilyvät jatkossakin.

Sokos on ollut ikoninen osa Tampereen keskustan sykettä ja elänyt sinun ja muiden asiakkaidemme mukana liki viisikymmentä vuotta. Asiakaslähtöisyys on jatkossakin kunnia-asiamme. Siksi janoamme kuulla, miltä sinä haluaisit tulevan Prisman maistuvan ja tuoksuvan. Asiakastoiveiden kerääminen on parhaillaan käynnissä osoitteessa uusisokostampere.fi –toivottavasti kuulemme sinusta siellä pian!”

 

Herkullista alkanutta vuotta toivotellen

Sarianne Pohjonen
Sokos Herkun tuoteryhmävastaava