Mitä mieltä Stockmann Herkun henkilökunta on omistajamuutoksesta? Me kysyimme!


10.1.2018

Tampereen Stockmann Herkku siirtyi Pirkanmaan Osuuskaupan omistukseen viikko sitten keskiviikkona 3. tammikuuta. Samalla myös koko Herkun henkilökunta siirtyi osuuskaupan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Vaikka muutos aiheuttikin pientä jännitystä, suhtautuivat rautaiset ammattilaiset asiaan positiivisesti.

– Meidät on otettu aivan ihanasti vastaan, kehuu Herkussa jo 18 vuoden ajan työskennellyt hevi- ja juustotiimiin kuuluva Niina Saari, joka toivottaa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat tervetulleeksi Herkkuun. – Tutut tuotteet ja myyjät ovat täällä edelleen, joten niin valikoiman kuin palvelunkin laatuun voi varmasti luottaa, Niina lupaa.

Kalatiskin takana asiakkaita tervehtii tutulla leveällä hymyllään aina aurinkoinen lihamestari Niclas Peltonen. – Positiivisin mielin aloittelen osuuskauppa-uraa. Odotukset ovat varmasti korkealla niin asiakkailla kuin meillä henkilökunnallakin ja totta kai me haluamme vastata näihin odotuksiin mahdollisimman hyvin.

Yli 200 herkullista vaihtoehtoa sisältävän juustotiskin takana hääräävät Kaija Ekman ja Essi Nikkilä. – Vielä sitä ehdin minäkin saada uuden työnantajan, peräti 40 vuotta Stockmannin palveluksessa ollut Kaija naurahtaa. – Ihan kuitenkin on hyvä fiilis, mielenkiinnolla odotan tulevaa, Kaija jatkaa ja saa hyväksyvät nyökkäykset kollegaltaan Essiltä. – Tunnelma on hieman odottavainen, mutta onneksi kaikki tutut työkaverit ja asiakkaat ovat edelleen mukana, Essi toteaa. – Ja totta kai myös uudet asiakkaat ovat tervetulleita, nyt kun meiltä saa Bonustakin, kaksikko hymyilee.