Miro-Matiaksen piirtämät traktorikestokassit nyt myynnissä


10.6.2013

Pirkanmaan Osuuskauppa järjesti Pirkanmaan peruskoulujen 1.–6. vuosiluokille kestokassin kuvituskilpailun. Jokainen luokka sai lähettää yhden kesäistä kauppareissua kuvaavan työn, joita saapui yhteensä 506 kappaletta. Osuuskaupan raati valitsi jatkoon viisi piirustusta.

Jatkoon päässeet työt olivat osuuskaupan nettisivuilla kaikkien äänestettävissä. Suosikkiaan klikkasi 2 032 henkilöä. Voittajaksi selvisi huimalla 750 äänellä Parkanon Keskustan koulun 3C-luokan Miro-Matias Ranta-Knuuttilan traktoripiirustus.

– Asiakkaamme valitsivat hyvin, ei voi muuta sanoa. Tulee hyvä kesäfiilis, kun keikuttaa kädessään tätä kassia, jota koristavat iloinen lippalakkipäinen poika ja komea vaarin traktori, asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto kertoo. – Myös jatkossa Pirkanmaan Osuuskaupan kestokasseja aiotaan kuvittaa paikallisten piirustuskilpailujen avulla, hän jatkaa.

Luokkalaiset hurrasivat Miro-Matiakselle, kun hän vastaanotti kunniakirjan ja 500 euron palkinnon. Musiikkipainotteinen luokka käytti palkintorahan musiikkivideon tekemiseen. Miro-Matiaksen piirros on kehystettynä S-market Parkanon seinällä.

Kassit saavuttivat suuren suosion jo ennen myymälään pääsyään. S-market Parkanoon onkin tullut mukavaa lisävipinää:
– Meiltä on jo pidemmän aikaa kyselty, milloin kassit saapuvat. Moni on ollut huolissaan siitä, ehtiikö ostaa kassin ennen kuin ne loppuvat. Aloimme jopa pitää varauslistaa kasseista. Nyt odotus on palkittu, marketpäällikkö Tarja Simonen iloitsee.

Kestokassit ovat myynnissä Pirkanmaan Osuuskaupan Saleissa, S-marketeissa, Prismoissa, Kodin Terrassa ja Sokoksessa yhden euron hintaan. Kassin kyljessä komeilevat piirtäjä itse ja vaarin punainen traktori. Kassi on valmistettu sataprosenttisesta kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot:
asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto 010 7672560
S-market Parkanon marketpäällikkö Tarja Simonen 010 7671550