Miltä maistuu kielletty hedelmä tai kirkuva kiivi? Mehubaari Viheriö avautuu tänään Kalevan Prismaan


3.6.2019

Hektiseen arkeen saadaan uutta energiaa, kun virkistäviä ja värikkäitä välipaloja tarjoileva Viheriö aukeaa tänään Kalevan Prisma-keskukseen. Valikoima ihastuttaa tuoreilla ja terveellisillä smoothieilla, mehuilla ja kasvisshoteilla.

Ilahduttavan isossa tarjonnassa riittää uusia makuja maistettavaksi vaikka joka kerta. Esimerkiksi smoothieiden ja fruitieiden puolella kannattaa kokeilla Kiellettyä hedelmää, jossa omenamehu, ananas, banaani ja passion luovat makean liiton – Ponteva puolukka taas yhdistää kivan kirpsakasti puolukan, mangon ja jugurtin. Shoteista suosittelemme alkuun Tymäkkää tyrniä, jonka nimi puhuu totisesti puolestaan.

Viheriön kylmien kahvi-, tee- ja kaakaojuomien makumaailma on toteutettu yhteistyössä Pauligin kanssa. Ihastu kanssamme Kirkuvaan kiivin, joka sisältää coffee lemonia, kiivisiirappia, sitruunamehua sekä manteli- ja vaniljasiirappia tai Kuplivaan kookokseen, jonka green tea ginger, kookos- ja vaniljasiirappi sekä sitruunamehu tekevät päivästä himpun verran herkullisemman.

HeVin hävikki hyötykäyttöön

Kukin annos valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan silmien edessä, jolloin maku on takuulla tuoreimmillaan. Kaikki Viheriön tuotteet ovat itse kehitettyjä ja testattuja. Juomien valmistamisessa hyödynnetään päivittäin viereisen Prisman hedelmävihannesosastolta sekä marjoista syntyvää hävikkiä.

Löydät Viheriön Kalevan Prisman Sammonkadun puoleisesta päädystä. Suosittu mehubaari toimi aiemmin Sokoksella.

Tervetuloa terveelliselle hengähdystauolle!