Mikä tekee Stockmann Herkusta ainutlaatuisen? Tätä mieltä ovat asiakkaat.


4.1.2018

Kolmas tammikuuta lähtien osaksi Pirkanmaan Osuuskauppaa siirtynyt Stockmann Herkku on monipuolinen ruokakauppa, jossa saa erinomaista palvelua.

– Käymme Herkussa useamman kerran viikossa, kertoo Kiti Torn-Rintala, joka on tullut ostoksille miehensä Jari Rintalan sekä pariskunnan 10 kuukauden ikäisen Myy-tyttären kanssa. Erityiskiitosta perhe jakaa Herkun palvelutiskeille. – Täällä on kaupungin parhaat liha- ja kalatiskit sekä aina loistava palvelu, Torn-Rintala kehuu. Omaksi suosikikseen perhe paljastaa paistovalmiin Kievin kanan. – Sitä tulee ostettua jokaisella kauppareissulla, joten sen täytyy ehdottomasti pysyä valikoimassa jatkossakin, Kiti-äiti naurahtaa.

Sokoksella peräti 36 vuoden työuran tehnyt Karolina Kalliolahti oli tullut Pekka Helénin kanssa katsomaan, miltä Herkku näyttää osuuskaupan pyörittämänä. Omistajamuutoksesta vanhalla työntekijällä ei ole pahaa sanottavaa. – Kun elämässä tapahtuu, pitää mennä mukana. Meillä on hyviä kokemuksia myös Prismasta, vaikka toki täällä tulee kaikkein eniten käytyä, Kalliolahti kertoo. Erityisesti Kalliolahti ja Helén kiittelevät Herkun monipuolista tuotevalikoimaa. – Jos täältä ei omaa löydä, niin nirso pitää olla, Helén toteaa.

Tim Rowe tuli tyttärensä Tanian kanssa Herkkuun hakemaan hummeria. Harvinaisemmat tuotteet ovatkin yksi tärkeimmistä syistä, mikä tuo usein yhdessä kokkaavan isän ja tyttären keskustaan ruokakauppaan. – Haluan ostaa laadukkaita erikoisuuksia, joita ei lähikaupoista löydy, Tim kertoo. Tammerkosken lukiota käyvä Tania kiittelee niin ikään Herkun laajaa valikoimaa, mutta yksi toive hänellä kuitenkin on jatkoa ajatellen. – Kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja voisi olla valikoimassa enemmänkin, Tania esittää. – Ja käytävillä voisi olla vähän nykyistä enemmän tilaa, nyt täällä on vähän ahdasta, Tim huikkaa ennen kuin suuntaa ostoskärrynsä kohti kalatiskiä.