Mieleenpainuva ja yllätyksellinen vierailu Torni Tampereessa


20.8.2019

Oletteko tulossa Solo Sokos Hotel Torni Tampereeseen viettämään erityistä merkkipäivää tai haluatteko hotellivierailuunne ripauksen erityistä hemmottelun ja luksuksen tuntua?

Meillä huoneeseen on mahdollista tilata etukäteen esimerkiksi kuohuvaa, jonka toimitamme valmiiksi huoneeseen. Kuohuvan kanssa voitte nauttia ihanan juustotarjottimen tai vaikkapa kipollisen vaahtokarkkeja ja marjoja. Saatavilla ovat myös monipuoliset suolaiset tai makeat napostelulautasemme, jotka soveltuvat erinomaisesti yllättämään vaikkapa synttärisankarin. Mikä ihana tapa aloittaa hotellireissu!

Meiltä voitte myös tilata huoneeseen etukäteen ruusuja tai muita kukkia ilahduttamaan vierailuanne. Kysy lisää myös hotellihuoneen koristelumahdollisuuksista.

Huonepalvelustamme voitte tilata Ala Carte ravintolamme Grill Itin herkullisia annoksia ravintolan aukioloaikojen puitteissa ja lisäksi tilattavissa on 24/7 herkullisia smoothieita ja suolaisia herkkuja pikkunälkään. Kiireettömän ja rentouttavan aamun kruunaa herkullinen ja monipuolinen aamiainen huoneessa nautittuna.

Lisätiedot, tilaukset ja hinnat lisäpalveluille vastaanotostamme

puh: 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi