”Meillä laitetaan persoona peliin” – ABC on kesälomalaisen paras taukopaikka


12.7.2019

Auringonpaiste saa kaikki hyvälle mielelle ja se näkyy työssä. Pieni hymyn väläytys tai jutustelu asiakkaan kanssa voi olla mieleenpainuva hetki molemmille. ABC on sekä valikoiman että palvelun puolesta mitä parhain tauon paikka.

”Kesäaikaan on parasta, kun asiakkaat kertovat menneistä tai tulevista lomareissuistaan. Toivon, että jokainen meillä käyvä kokee pysähdyksen mieluisaksi ja poikkeaa uudelleen. Mikä onkaan ihanampaa kuin törmätä tuttuihin, vaihtaa kuulumisia ja kuulla miten suvi on mennyt!

Meillä laitetaan persoona peliin. Uskallan olla töissä rohkeasti oma itseni ja erilaisten ihmisten yhteistyö luo tänne aivan mahtavan työporukan, jossa on ilo työskennellä. Herkullinen valikoima ja hyvä fiilis tekevät tauosta miellyttävän kaikille.

Meiltä löytyy lämpimät eväät koko perheelle, annokset à la carte -listalta ja pullapöydästä täytettä jälkiruokavatsaan. Helteellä vilvoittavat raikkaat smoothiet, pehmikset, limut tai Puiston jäätelöt. Marketista saa matkalle eväät ja tuliaiset. Eli toisin sanoen, valikoimasta löytyy aivan kaikki, mitä mukavaan pysähdykseen voi toivoa.

Odotin etukäteen kesältä paljon kohtaamisia lomalaisten ja matkaajien kanssa, montaa hymyä takaisin ja että saan tuottaa hyvää mieltä omalla iloisella ja hupsulla asiakaspalveluasenteella – ja ilokseni voin todeta, että viime kuukaudet ovat juuri näissä merkeissä menneetkin.

Tavataan kesäpysähdyksellä!”

Kesäterveisin, Ella Numminen, ABC Lahdesjärvi