13.11.2019
8–10 kpl ohuita kylmäsavulohiviipaleita (koosta riippuen ja ruokailijoiden määrän mukaan)
pieni prk siian- tai muun kalan mätiä
1–2 punasipulia
1 prk ranskankermaa
n. 1/2 tl sitruunamehua
tilliä koristeluun
suolaa ja mustapippuria myllystä maun mukaan
Valuta ranskankermasta nestettä esim. kahvisuodattimessa. Hienonna kuorittu punasipuli ihan pieniksi kuutioiksi. Sekoita ranskankermaan punasipuli, mäti, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tuorekelmulla vuoratulle työlaudalle tai lautaselle kylmäsavulohiviipaleet. Levitä viipaleille tasaisesti ohut kerros täytettä ja kääri ne tiukalle rullalle tuorekelmun avulla.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
Anna rullien levätä kylmässä (myös pakastimessa voi pitää hetken aikaa, se helpottaa rullan leikkaamista). Leikkaa rullat sopivan kokoisiksi paloiksi, asettele tarjoiluvadille ja koristele tuoreella tillillä.
18.9.2024 | Etu | Kimpassa | Tapahtumat
18.9.2024 | Etu | Kimpassa | Tapahtumat
18.9.2024 | Etu | Kimpassa