Marketkaupan toimialajohtaja: ”Uudistuvissa S-marketeissa kohdataan hyvän ruoan äärellä”


9.10.2020

Suomen suurin ruokakauppaketju uudistuu Hangosta Ivaloon. Meillä täällä  Pirkanmaalla valtaosa S-marketeista saa uutta nostetta jo tänä vuonna.

Alkuvuoden aikana on remontoitu jo viisitoista kauppaa uuden S-market-konseptin mukaisiksi. Modernin ilmeen ovat saaneet Virtain, Mäntän, Ikaalisten, Parkanon, Sastamalan, Hyhkyn, Kalevan, Sääksjärven, Lempäälän, Ruoveden, Kangasalan, Hervannan, Hämeenkyrön, Kaukajärven ja Toijalan S-marketit. Loput Pirkanmaan S-marketeista uusitaan loppuvuoden aikana ja vuoden 2021 alussa. Raikkaampi ilme ulottuu aina vaatetukseen asti, sillä S-marketien henkilöstöstä koottu tiimi kehittää parhaillaan unelmien työvaatteita yhdessä Lindströmin ja Papu Designin kanssa. Olemme tästä koko porukka enemmän kuin innoissamme!

Pelkästä pintakiillosta ei uudistuksessa ole kyse, vaan samalla S-marketien ketjukonseptia venytetään istumaan yhä paremmin jokaisen alueen asukkaiden arkeen. Virroilla tai Parkanossa tarpeet lähikaupan tarjonnalle ovat erilaiset kuin Tampereen keskustan Pendoliinossa, ja sen tulee näkyä valikoimissa. Haluamme, että saat kaiken tarvitsemasi lähimmästä S-marketista paikkakunnan edullisimpaan hintaan, ja mikä tärkeintä, pääset myös innostumaan ja inspiroitumaan ruoasta.

Samalla kun viritämme huippuunsa hyllyjä ja niiden tarjontaa, haluamme tuoda lisää positiivista värettä hyllyjen väliin, kaupan arkeen ja kohtaamisiin. Ilahduttaminen on meillä osuuskauppalaisilla geeneissä, olemmehan jo vuodesta 2015 tehneet sydäntekoja – niitä pieniä arjen piristysruiskeita, jotka tuottavat iloa kummallekin osapuolelle. Sydäntekoja tehdään vastakin myös uudenkarheissa S-marketeissa.

Jokainen meistä tietää kokemuksesta, että asiakkaan rooli on moninainen. Aamulla saatamme kipaista kauppaan hakemaan nopsasti evästä töihin. Iltapäivällä taas tuskailemme sitä, mitä tänä iltana syödään. Toisinaan haussa on  jotain helppoa ja heti valmista, toisinaan tekee mieli kokeilla uutta tai laittaa ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan.

Oli tilanne mikä tahansa, kannustan sinua kaupassa nykäisemään hihasta lähintä työntekijää. Me haluamme jutella kanssasi ruoasta, vinkata ihanista uutuuksista ja auttaa tuunaamaan tämän illan muusin tai soosin. Palvelevilta ruokatoreilta löydät herkullista helpotusta arkeen heti valmiin ruoan muodossa. Tai kysy ideoita vaikka satokauden hedelmien ja kasvisten hyödyntämiseen – paikkakunnan paras heviosasto palvelee sinua!

Toivon, että nautit uudistuneesta S-marketistasi ja sen kutkuttavista uutuuksista.
Kaupassa tavataan!

 

Mirkka Saikanmäki
marketkaupan toimialajohtaja
Pirkanmaan Osuuskauppa

Kirjoitus julkaistiin lokakuun Omassa kaupassa -lehdessä. Lue koko lehti täältä.