Löydä uusia inspiraatioita kevään kokouksiin!


15.4.2016

Radisson Blu Hotellit tarjoavat monipuolisia tiloja ja kokouselämyksiä kevään koitoksiin. Inspiroidu sviittikokouksessa, koe Grand Hotel Tammerin uusi Boardroom tai pidä vaikka tehokas kävelykokous.

Radisson Blu Grand Hotel Tammerin upea ja ainutlaatuinen miljöö luo tilaisuudellenne arvoisensa puitteet. Jo 1930-luvulla syntyneen hotellin merkittävä historia ja kansainvälisyys ovat uniikki yhdistelmä, jonka varaan on mahdollista rakentaa täydellinen kokouspäivä.

Uusi Boardroom Alexander Grobowsky vahvistaa hotellin asemaa vaikuttavana juhla- ja tapahtumatalona. Arvokas ja modernilla tekniikalla varusteltu neuvottelutila sekä boardroom-henkeen räätälöidyt palvelut tuottavat vertaansa vailla olevan kokouselämyksen. Alkuperäiset hopea-astiat ja hovimestarin tinkimätön huolenpito kruunaavat ikimuistoisen palaverisi.

alk. 49 €/HLÖ*
VARAA JA VAIKUTU: puh. 020 1234 630 tai sales.tampere@radissonblu.com
*PUOLEN PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel takaa kodikkaat kokoukset ja tapaamiset kaupungin sydämessä. Nojatuolit ja lämpimät tekstiilit välittävät sydämellistä tunnelmaa, ja ulkokengät voit vaihtaa ovella Reinoihin tai villasukkiin. Palaveriwienerit on korvattu tuoreilla korvapuusteilla ja voileivillä.

Jos toivot tapaamisellesi intiimimpää ympäristöä, voit varata kodikkaan Kirjasto-kabinetin, jonka suuret ikkunat antavat tilaan kaunista luonnonvaloa. Yhdeksän hengen huoneesta löytyy kaikki modernin kokoustilan mukavuudet. Ylimmän kerroksen saunallinen loft tarjoaa niin ikään upeat puitteet päiväkokouksille ja illanvietoille. Saunan lämpimiin löylyihin mahtuu 10 saunojaa ja kattoterassille kaikkiaan 50 henkeä. Upeat näkymät ja rauhallinen sijainti keskellä Helsingin keskustaa tekevät paikasta ainutlaatuisen juhlatilan.

Radisson Blu Royal Hotelin upeat ja tilavat sviitit tarjoavat vaikuttavan vaihtoehdon pienimuotoisten kokoontumisten järjestämiselle. Sviitissä onnistuu niin lyhyen aikavälin taktiset päätökset kuin pitkälle kantautuvat strategiset linjauksetkin. Täydellisin tapa kokea Royal on kokoustaa, nauttia illallista, saunoa ja jäädä samaan paikkaan vielä yöksi. Ikkunoista avartuu näköala Helsingin kattojen ylle ja kaupungin sykkeeseen, mutta silti voit nauttia huoneessa omasta hetkestäsi hulinan keskellä.

The Royal Suite Experience alk. 450 eur + tarjoilut.
Lisätietoa ja varaukset: conference.finland@radissonblu.com