Loppuvuodesta 2017 avattava Prisma Nokia on harjakorkeudessa


19.5.2017

Pirkanmaan Osuuskauppa rakentaa Prisma Nokiaa osoitteeseen Yrittäjäkatu 10. – Osuuskaupan seitsemäs Prisma valmistuu loppuvuonna tarjoten monipuolisen palvelukokonaisuuden lähellä keskustaa, Prisma-ryhmäpäällikkö Heidi Numminen kertoo. Rakentamisessa huomioidaan ympäristöystävällisyys – myymälän kylmälaitteet käyttävät hiilidioksidia jäähdytysaineenaan ja valaistus toteutetaan led-teknologialla.

Uuteen Prismaan tulee kattava valikoima päivittäistavaroita. – Joukossa on tietysti myös paikallisesti halpuutettuja tuotteita, Numminen jatkaa. – Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla Prisma Kauppakassi – Klikkaa ja nouda -palvelun. Asiakas voi hakea ostoksensa vaivattomasti noutopisteestä, jolle on varattu oma sisäänkäyntinsä ja parkkialueensa, Numminen iloitsee.

Prisma Nokialle tulee myös osuva valikoima käyttötavaroita. Kodintekniikasta löytyvät puhelimet, televisiot ja pienet kodinkoneet. Lisäksi valikoimiin kuuluvat pukeutumisen, sportin sekä kodin tuotteet ja kattava leluosasto.

Kaikki palvelut saman katon alta

Osuusravintola Oksassa on monipuolisia ruokailumahdollisuuksia aamusta iltaan. Oksa tarjoaa runsaan noutopöytälounaan ja Oma keittiön monipuolisen valikoiman. Asiakkaat voivat nauttia myös artesaanipizzaa, herkullisia kahvilatuotteita, pehmytjäätelöä sekä täysin uuden pikaruokakonseptin Oksa fried chickenin tarjontaa. Lasten viihtyvyys on huomioitu leikkipaikalla.

Prisman parturi-kampaamoon voi varata ajan netistä ja poiketa sitten hiustenleikkuulle kätevästi kauppareissun yhteydessä. Parturi-kampaamoon tulee kahdeksan asiakaspaikkaa.

Prismaan tulevat myös asiamiesposti, S-Pankkipalvelut, Postin pakettiautomaatti ja setelitalletusautomaatti Ottoplus. Saman katon alla asiakkaita palvelevat lisäksi GSM-line, Härki apteekki, Life, LähiTapiola, Musti & Mirri, Silmäasema ja Timanttiset.

Prisma tulee työllistämään noin 130 henkilöä ja rekrytointi alkaa elokuussa.

Lisätietoa:
Prisma-ryhmäpäällikkö Heidi Numminen 010 767 0540