Loppuvuodesta 2017 avattava Prisma Nokia on harjakorkeudessa


19.5.2017

Pirkanmaan Osuuskauppa rakentaa Prisma Nokiaa osoitteeseen Yrittäjäkatu 10. – Osuuskaupan seitsemäs Prisma valmistuu loppuvuonna tarjoten monipuolisen palvelukokonaisuuden lähellä keskustaa, Prisma-ryhmäpäällikkö Heidi Numminen kertoo.

Prisma valmistuu kovaa vauhtia ja töitä on tehty paljon. – Vaikkakin aikataulu on tiukka, saadaan Prisma valmiiksi joulumyyntiin, hyvällä fiiliksellä harjannostajaisia viettänyt Pirkanmaan Osuuskaupan rakennuttajapäällikkö Timo Lähde kommentoi. Rakentamisessa huomioidaan ympäristöystävällisyys – myymälän kylmälaitteet käyttävät hiilidioksidia jäähdytysaineenaan ja valaistus toteutetaan led-teknologialla.

Prismaa rakentavan Rakennusliike Lehdon toimitusjohtaja Jukka Pekonen kiitti osuuskauppaa toimivasta yhteistyöstä. – Alusta asti kaikki ovat työskennelleet täysillä tässä projektissa ja kaikilla on halu onnistua. Projektissa on ollut erinomaiset suunnittelijat ja työntekijät, mikä ei voi johtaa muuhun kuin onnistuneeseen toteutukseen, hän summasi.

– Prisma Nokia tulee olemaan paikkakunnan edullisin ja herkullisin hypermarket, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko lupaa.

Uuteen Prismaan tulee kattava valikoima päivittäistavaroita. – Joukossa on tietysti myös paikallisesti halpuutettuja tuotteita, Numminen jatkaa. – Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla Prisma Kauppakassi – Klikkaa ja nouda -palvelun. Asiakas voi hakea ostoksensa vaivattomasti noutopisteestä, jolle on varattu oma sisäänkäyntinsä ja parkkialueensa, Numminen iloitsee.

Prisma Nokialle tulee myös osuva valikoima käyttötavaroita. Kodintekniikasta löytyvät puhelimet, televisiot ja pienet kodinkoneet. Lisäksi valikoimiin kuuluvat pukeutumisen, sportin sekä kodin tuotteet ja kattava leluosasto.

Kaikki palvelut saman katon alta

Osuusravintola Oksassa on monipuolisia ruokailumahdollisuuksia aamusta iltaan. Oksa tarjoaa runsaan noutopöytälounaan ja Oma keittiön monipuolisen valikoiman. Asiakkaat voivat nauttia myös artesaanipizzaa, herkullisia kahvilatuotteita, pehmytjäätelöä sekä täysin uuden pikaruokakonseptin Oksa fried chickenin tarjontaa. Lasten viihtyvyys on huomioitu leikkipaikalla.

Prisman parturi-kampaamoon voi varata ajan netistä ja poiketa sitten hiustenleikkuulle kätevästi kauppareissun yhteydessä. Parturi-kampaamoon tulee kahdeksan asiakaspaikkaa.

Prismaan tulevat myös asiamiesposti, S-Pankkipalvelut, Postin pakettiautomaatti ja setelitalletusautomaatti Ottoplus. Saman katon alla asiakkaita palvelevat lisäksi GSM-line, Härki apteekki, Life, LähiTapiola, Musti & Mirri, Silmäasema ja Timanttiset.

– Nokia-viikon tapahtuman perusteella koko Nokia odottaa kovasti Prisman valmistumista. Hyvillä fiiliksillä eteenpäin, Numminen summaa.