Lisää lähikaupan palveluja Länsi-Tampereelle


14.5.2008

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Tampereen Pispalaan uuden Salen keskiviikkona 14. toukokuuta 2008 kello 10.00 osoitteessa Pispalan valtatie 2 U. Uusi Sale laajentaa osuuskaupan palvelutarjonnan nyt myös Tampereen keskustan länsipuolelle, jossa on pitkään odotettu Bonusta myöntävän lähikaupan palveluja.

Sale Pispala toimii Dynamcon omistamassa liikehuoneistossa vuokralla. Salen kokonaispinta-ala on noin 400 m2 ja myyntipinta-ala noin 220 m2.

Salen lähialueella asuu noin 2800 asukasta, joista noin 1000 on asiakasomistajia.

Salessa panostetaan erityisesti pysyvästi edulliseen hintatasoon, ostamisen helppouteen ja tuoreuteen. Lisäksi Salesta saa Bonusta S-Etukortilla jopa viisi prosenttia ja maksutapaetua 0,5 prosenttia S-Etukortilla maksetuista ostoista.

Sale työllistää kahdeksan henkilöä, ja myymäläpäällikkönä toimii Terhi Viitala, joka on siirtynyt Pispalaan Sale Osmonmäen vastaavista tehtävistä. Sale on avoinna viikon jokaisena päivänä palvellen arkisin kello 7-21, lauantaisin kello 7-18 ja sunnuntaisin kello 12-21.

Osuuskauppa on panostanut viime vuosina lähikaupan palveluiden parantamiseen. Vuonna 2006 osuuskauppa avasi kaksi uutta S-marketia (Kangasala ja Ylöjärvi) ja kolme uutta Salea (Tampere Annala, Valkeakoski ja Ylöjärvi). Lisäksi osuuskauppa rakensi uudet, entiset korvaavat kaupat kahdelle paikkakunnalle; Salen Eräjärvelle ja S-marketin Viialaan.

Vuoden 2007 aikana osuuskauppa rakensi uudet, entiset myymälät korvaavat S-marketit Virroille ja Tampereen Tullintorille, avasi Tampereella uudet S-marketit Hervantaan ja Kaukajärvelle, laajensi S-market Valkeakosken sekä remontoi Kurun Salen sisätilat. Lisäksi aloitettiin uuden S-market Vammalan rakennustyöt.

Vuoden 2008 tammikuussa osuuskauppa avasi uuden Salen Järvensivulle.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko

puh. 010 76 70070