Linnainmaan Prisman remppa-avajaisissa kakkua, ohjelmaa ja etuja – käyttötavarat jopa –15 %


9.9.2020

Linnainmaan Prisman keväinen uudistus on saanut iloisen vastaanoton ja nyt on aika juhlia! Remonttiavajaisia juhlitaan koko loppuviikko. Tervetuloa viihtymään koko perheen kanssa ja tekemään löytöjä.

Torstaista sunnuntaihin vietettävien remppa-avajaisten kunniaksi saat Linnainmaan Prismasta 10.–13.9. S-Etukortilla kaikista käyttötavaratuotteista jopa –15 % alennuksen.

– Meillä on koko viikonlopun ajan luvassa herkullisia etuja ja kivaa ohjelmaa perheen pienimmille. Maistuisiko esimerkiksi uunituore take away -pizza Oksan POP-UP-myyntikojusta? Meillä pääset myös päivittämään treenikamppeet ja kodin sisustusta syksyyn, ryhmäpäällikkö Meeri Pirinen vinkkaa.

Mittavassa uudistuksessa keskityttiin luomaan entistä herkullisempi Prisma. Uuden myymälämiljöön lisäksi palvelutarjontaa väritettiin esimerkiksi inspiroivalla Ruokatorilla ja ihanilla susheilla. Myös käyttötavaravalikoimaa monipuolistettiin: uusina tuoteryhminä tulivat muun muassa valaisimet, verhot ja miesten ulkopukeutuminen. Lisätehoa sujuvaan asiointiin on tuonut entistä isompi pikakassojen määrä.

– Viihtyvyyden ja toimivuuden ohella myös myymälän energiatehokkuutta parannettiin. Tämä on Pirkanmaan ensimmäinen Prisma, jonne tuli uuden konseptin mukaiset ovelliset kylmäkalusteet. Lisäksi uusi led-valaistus tuo paljon säästöä vuositasolla. Asiakkaat ja henkilökunta olivat koko remontin ajan ilahduttavan hyvillä fiiliksillä kaupan kehittämisestä. Menevätköhän seuraavatkin kymmenen vuotta näin nopeasti, Meeri hymähtää.

Ohjelmassa

Torstaina 10.9.
Kakkukahvit klo 10–18

Lauantaina 12.9.
Jaossa ilmapalloja. Lisäksi myymälässä seikkailee eläinhahmoja klo 10–15.