Pirkanmaan Osuuskaupan ja Varalan yhteistyö tuo jatkossa asiakasomistajille myös liikkumisen valmennuspalveluja


4.6.2021

Pirkanmaan Osuuskaupan ja Varalan Urheiluopiston yhteistyö tuottaa jatkossa asiakasomistajille myös laadukkaita liikkumisen valmennuspalveluja. Ensimmäisinä vuorossa ovat jo ennakkokysyntää saavuttaneet pyöräilyyn, juoksuun ja kotitreenaukseen keskittyvät lajikohtaiset digitaaliset valmennukset. Valmennukset sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin liikkujille.

Valmennukset tarjoavat tukea harjoittelun aloittamiseen ja oikeaan tekniikkaan, ideoita, inspiraatiota ja lajikohtaisia tehtäviä. Verkossa toteutettavien valmennusten ansiosta valmennettavat voivat hyödyntää materiaaleja joustavasti omien aikataulujensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Valmennuksia voi ostaa Kalevan Prisman sporttiosastolta ja asiakaskysynnän mukaan tulevaisuudessa laajemminkin Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteistä.

Digitaalisuus ja strategiset kumppanuudet ovat Varalan strategian ytimessä ja tässä yhteistyössä Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa molemmat elementit täyttyvät erinomaisesti, hehkuttaa Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

– Meillä on nykyiselläänkin valtavan hyvä ja monipuolinen väline- ja varustetarjonta eri lajeihin ja harjoitteluun, mutta nyt myös tuotteiden lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme liikkumista tukevaa palvelua, jossa yhdistyvät helppous, hyvinvointi ja paikallinen huippuvalmennusosaaminen, iloitsee Prisma Kalevan käyttötavarapuolesta vastaava myyntipäällikkö Kimmo Blomqvist.

Koronan myötävaikutuksesta monipuolisille, matalan kynnyksen liikuntapalveluille on syntynyt kasvava kysyntä ja toisaalta myös laaja ja kirjava tarjonta, jolloin myös valinnan vaikeus asiakkailla kasvaa. Nykyisellä kumppanuusratkaisulla Varalan kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin laadukkaita valmennuspalveluja kohtuulliseen hintaan, jolloin kynnys liikunnan aloittamiseen ja harjoittelussa kehittymiseen madaltuu entisestään. Valitsimme alkuun sellaiset lajit, joista löytyisi mahdollisimman monelle sopiva vaihtoehto, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan palveluliiketoiminnan kehittämisestä vastaava Mia Häkkinen.

Olemme iloisia siitä, että Varalan vahva liikunnan ja valmentamisen osaaminen on yhteistyön myötä yhä paremmin saavutettavissa kaikille kuluttajille. Tavoitteemme on, että verkkovalmennusten myötä aloittelevat liikunnan harrastajat saavat itselleen ammattilaisen auttamaan alkuun ja jo harrastaneet saavat lisämotivaatiota sekä uusia näkemyksiä treenaukseen. Odotamme innolla, että pääsemme vauhtiin näiden lajikohtaisten digivalmennusten kanssa, hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni tiivistää.

Valmennukset saatavilla Kalevan Prismasta vko 23 alkaen.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskauppa, palveluliiketoiminnan kehityspäällikkö Mia Häkkinen, mia.k.hakkinen@sok.fi, 010 767 2527
Varalan Urheiluopisto, hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni, minni.suni@varala.fi, 040 740 5325