Liikennemyymälä ABC Kolmenkulman harjannostajaiset Nokialla


29.1.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa on rakennuttamassa uudelle Nokian Kolmenkulman yritysalueelle Pirkanmaan suurimman sekä tarjonnaltaan monipuolisimman ABC-liikennemyymälän ja osuuskaupan ensimmäisen Kodin Terran.

Liikennemyymälä ABC Kolmenkulman harjannostajaisia vietetään perjantaina 29. tammikuuta klo 14.00 osoitteessa Rounionkatu 140, Nokia. Kodin Terran harjannostajaisia vietettiin jo kaksi viikkoa aiemmin.

Rakenteilla olevaan uuteen ABC Kolmenkulman noin 3 500 m2 kokoiseen liikennemyymälään tulee mittarikentän lisäksi S-market, 500-asiakaspaikkainen ravintola ja suuri terassi, pesukatu, kokoustilat ja -palvelut sekä jonkin verran ulosvuokrattavaa tilaa. Lisäpalveluja tulevat tarjoamaan mm. Leipomo Hyvän Olon Mestarit ja Kirjapörssi. ABC-liikennemyymälä teemoitetaan sisustuksellisesti Nokian pitkää teollisuushistoriaa kunnioittaen, ja se tulee työllistämään noin 70 henkilöä.

Osuuskaupalla on tällä hetkellä kuusi ABC-liikennemyymälää, mutta ei vielä polttonestekaupan palveluja Nokialla, joita on alueella jo pitkään odotettu. Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla Bonusta liikennemyymälän palveluista.

Tavoitteena on käynnistää ABC-liikennemyymälän liiketoiminta huhtikuussa 2010.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Mirko Lännenpää, puh. 010 767 0075