30.11.2019
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
1–2 laatikkoa
1 ½ kg lanttua
1 dl keitinlientä
2 dl kuohukermaa
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
1 dl tummaa siirappia
½ tl jauhettua inkivääriä
ripaus rouhittua valkopippuria
5 dl vettä
1 tl suolaa
Kuori ja paloittele lantut. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvesi. Soseuta lantut. Sekoita 1 dl keitinvettä, kerma ja korppujauhot keskenään. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää seos lanttusoseeseen. Sekoita mukaan kananmunat, siirappi ja mausteet. Kaada tasaiseksi sekoitettu seos voideltuun uunivuokaan (n. 2 l). Kuvioi pinta lusikalla painellen ja ripottele korppujauhot päälle. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla n. 2 tuntia.
VEGAANINEN LANTTULAATIKKO
neljälle
200 g lanttusosetta
1 dl kaurakermaa
2 rkl korppujauhoja
½ dl siirappia
1 rkl korppujauhoja (pinnalle)
hyppysellinen suolaa
hyppysellinen muskottipähkinää
hyppysellinen kanelia
vegaanista kananmunan korviketta
(pakkauksen ohjeen mukaan yhtä
kananmunaa vastaava määrä)
Sekoita lanttusose, kaurakerma, korppujauhot, siirappi, mausteet ja vegaaninen kananmunankorvike keskenään. Laita massa haluamasi kokoisiin vuokiin ja ripottele pinnalle korppujauhoja. Paista 150 asteessa 45–60 min vuoan koosta riippuen.
4.9.2024 | Prisma | Ravintolat | Ruoan verkkokauppa | Tiedote
2.9.2024 | Kampanja | Prisma
2.9.2024 | Kampanja | Sokos / Sokos Emotion