Länsi-Tampereen palvelutarjonta kasvaa – Sale Haukiluoma avaa ovensa 13.10.


10.10.2017

Sale Haukiluoman avajaisia juhlitaan perjantaina 13.10. kello 10 alkaen osoitteessa Tyvikatu 7. Avajaisten kunniaksi tarjolla on upeita avajaisetuja sekä mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Soppatykki ruokkii nälkäisiä suita ja Soma-nalle viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä kello 10-18. Ilmapalloja on jaossa 300 ensimmäiselle, minkä lisäksi 100 nopeinta saa omakseen kestokassin, joista osaan on piilotettu yllätyslahja. Kello 10-18 paikalla on myös Pirkanmaan Osuuskaupan bonusneuvoja opastamassa asiakasomistajuus- ja S-Pankki-asioissa.

Kattava valikoima, laajat aukioloajat

Sale Haukiluoman kiinteistö ja myymälätilat on uudistettu täysin hyödyntäen asiakaslähtöisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja. Myymälän paikallisesti räätälöity valikoima käsittää huikeat 3 000 päivittäistavaratuotetta pysyvästi halpuutetuin hinnoin. – Erityisesti olemme panostaneet tuoretuotteisiin ja heti syötäviin tuotteisiin, kertoo myymäläpäällikkö Anne Kaskela. Tässä apuna toimii myymälän oma paistopiste, joka takaa tuoreiden leipomotuotteiden saannin viikon jokaisena päivänä. Asiakkaita Anne pyytää ehdottamaan rohkeasti uusia tuotteita. – Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakastoiveita kuunnellen, myymäläpäällikkö lupaa.

Sale Haukiluoma on nykyaikainen ruokakauppa, joka palvelee asiakkaitaan laajoin aukioloajoin. Ovet avautuvat arkiaamuisin jo seitsemältä ja sulkeutuvat jokaisena viikonpäivänä vasta kello 23. Lauantaisin kauppaan pääsee aamukahdeksalta ja pyhäpäivinäkin kello 9 alkaen. – Haluamme tarjota alueen asukkaille mahdollisuuden käydä kaupassa juuri silloin, kun se heille sopii, Anne toteaa hymyillen.

Lisätietoja:
Sale Haukiluoman myymäläpäällikkö Anne Kaskela, 010 767 2293
S-market ja Sale-ryhmäpäällikkö Mikko Korpela, 010 767 2597