Lahdesjärvelle ympärivuorokautinen ruokakauppa


16.5.2013

Tampereen Lahdesjärven ABC-liikennemyymälän yhteydessä sijaitseva ABC-market on muuttunut Saleksi. Uudistettu Sale Lahdesjärvi avataan perjantaina 17.5.

Satoja uusia tuotteita

Myymäläuudistuksella haluttiin nostaa palvelun tasoa. Remontissa hyllyt uusittiin ja niiden määrää lisättiin. Kylmäkalusteet vaihdettiin ovellisiksi, kassapöydät uusittiin ja miljöö päivitettiin moderniksi Sale-myymäläksi. Muutos mahdollisti satojen uusien tuotteiden lisäämisen valikoimaan. Uuden myymälän valikoimassa on monipuolisesti elintarvikkeita ja arjen käyttötavaraa. Varsinkin liha- ja einestuotteiden määrää on kasvatettu. Myynnissä on myös jatkuvasti kukkia.

– Muutoksen todella huomaa. Asiakkaat ovat sanoneet, että nyt täällä näyttää ihan oikealta kaupalta, myymäläpäällikkö Teija Saarni naurahtaa.

Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmä- ja järjestelmäpäällikkö Kimmo Vuorinen summaa, että saman katon alta löytyvät nyt kaikki liikennemyymälän palvelut.
– Uusi Sale on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Nykyaikainen myymälä palvelee ohikulkijoita, alueen asukkaita ja vuorotyöläisiä. Hinnat ovat yhtä edulliset kuin muissakin Sale-myymälöissä.

Tarjoaa kesätyökokemusta kymmenelle nuorelle

Sale Lahdesjärvi työllistää kymmenen henkilöä. Tulevan kesän aikana myös kymmenisen nuorta pääsee kerryttämään työkokemusta uudessa myymälässä Tutustu ja tienaa -harjoittelun kautta.

Lahdesjärven Sale on neljäs ABC-liikennemyymälän yhteydessä sijaitseva, ympäri vuorokauden auki oleva Sale-myymälä Pirkanmaalla. Muut sijaitsevat Toijalassa, Pirkkalassa ja Kalevassa. Viides avataan kesäkuussa valmistuvan ABC Teivon yhteyteen Ylöjärvelle.

Lisätietoja:
ryhmä- ja järjestelmäpäällikkö Kimmo Vuorinen, puh. 010 767 0087
myymäläpäällikkö Teija Saarni, puh. 010 767 2646