La Famiglia tuo palan aitoa Italiaa Tampereen Kalevaan – Pirkanmaan Osuuskaupan uusin ravintolatulokas hurmaa herkuillaan ja lämpimällä tunnelmallaan


30.6.2023

Pirkanmaan Osuuskaupan uusin ravintolatulokas La Famiglia on välimerellinen tuulahdus Tampereen Kalevaan. La Famigliassa italialaiset herkut syntyvät raikkaista raaka-aineista ammattilaisten hyppysissä.

La Famiglia -ravintolassa on voinut jo herkutella pääkaupunkiseudulla, ja 30. kesäkuuta alkaen ravintola avaa ovensa myös Tampereella. Aitoon italialaisuuteen nojaavalla menulla panostetaan erityisesti antipasti-osioon, pizzoihin, sesonkien vaihtumiseen, harkittuihin ruoka- ja viiniparituksiin sekä italialaisiin klassikkococktaileihin.

Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Anette Mellin tietää, että Tampereelle on kaivattu ravintolaa, jossa viihdytään maistuvan ruoan äärellä aikuisten kesken, koko perheen voimin tai vaikka työporukalla. Kivenheiton entisissä tiloissa toimivan ravintolan sijainti on täydellinen, sillä Kalevaan on helppo tulla monesta eri suunnasta ja se on aivan keskustan kupeessa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme lämminhenkisen kokemuksen. La Famigliaan voi tulla kuin hyvän ystävän luokse, viihtymään ihanien italialaisten makujen parissa pitkän kaavan mukaan. Toivotamme tervetulleiksi kaikki herkkusuut, myös perheen pienimmät, Anette iloitsee.

Herkut valmistuvat taidolla ja sydämellä

Ravintolapäällikkö Francesco Bartoli puolestaan lupaa, että La Famigliassa nautitaan tuoreista, korkeatasoisista raaka-aineista valmistetuista annoksista, jotka nojaavat ennen kaikkea makuun.

– Osaava henkilökuntamme jakaa oman intohimoni italialaiseen ruokaan, ja valmistamme kaikki annokset taidolla ja sydämellä. Ruokalistalta löytyy auringon aateloimia välimerellisiä makuja, jotka saavat parikseen tarkoin valitut viinit, oluet ja muut juomat, Francesco hehkuttaa POK:n ravintolaperheen uusinta jäsentä.