Kodin Terran harjannostajaiset Nokialla


15.1.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa on rakennuttamassa uudelle Nokian Kolmenkulman yritysalueelle osuuskaupan ensimmäisen Kodin Terran ja Pirkanmaan suurimman sekä tarjonnaltaan monipuolisimman ABC-liikennemyymälän.

Kodin Terran rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa, ja myymälän harjannostajaisia vietetään perjantaina 15. tammikuuta klo 14.00 osoitteessa Juhansuonkatu 6, Nokia.

Rakenteilla oleva Kodin Terra on monipuolinen myymälä, jossa keskitytään sisustamiseen, rakentamiseen, remontointiin sekä pihaan ja puutarhaan. Asiakasomistajille tarjotaan edullisia ja monipuolisia ratkaisuja kotiin, puutarhaan, piharakentamiseen ja vapaa-ajan asuntoon. Lisäksi Terrasta saa Bonusta S-Etukortilla.

Pirkanmaan Osuuskauppa on ostanut Kodin Terran tontin Nokian kaupungilta, ja siinä on rakennusoikeutta noin 23 700 m2. Myymälän kokonaisala tulee olemaan yli 18 000 m2, ja siihen tulee Pirkanmaan alueen suurin katettu noutopiha. Autoileville asiakkaille pysäköintipaikkoja tulee noin 500. Tavoitteena on käynnistää liiketoiminta keväällä 2010.

Osuuskaupalla on suunnitteilla rakentaa lähivuosina myös toinen Kodin Terra Tampereen seutukunnalle.

ABC Kolmenkulman harjannostajaisia tullaan viettämään kahden viikon kuluttua. Noin 3 500 m2 kokoiseen liikennemyymälään tulee mittarikentän lisäksi S-market, 500-asiakaspaikkainen ravintola ja suuri terassi, pesukatu ja jonkin verran ulosvuokrattavaa tilaa etumyymälöille. Osuuskaupalla on tällä hetkellä kuusi ABC-liikennemyymälää, mutta ei vielä polttonestekaupan palveluja Nokialla.

Kodin Terran ja ABC-liikennemyymälän kokonaiskustannukset ovat ensimmäisessä vaiheessa noin 30 miljoonaa euroa. Kodin Terra tulee työllistämään 50-60 henkilöä ja ABC-liikennemyymälä noin 70. Toisessa vaiheessa osuuskaupan tavoitteena on rakentaa tilaa vievälle kaupalle vuokrattavaa tilaa noin 6 000 m2.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070

Prisma- ja Kodin Terra -ketjujen johtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen, puh. 010 767 0082