Kodin Terra suurmyymälä ja ABC Kolmenkulma avataan Nokialla


28.4.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa on rakennuttanut uudelle Nokian Kolmenkulman yritysalueelle osuuskaupan ensimmäisen Kodin Terran ja Pirkanmaan suurimman sekä tarjonnaltaan monipuolisimman ABC-liikennemyymälän.

Toimipaikat avataan keskiviikkona 28.4. klo 10 vierekkäisillä liikepaikoilla. Kodin Terra palvelee osoitteessa Juhansuonkatu 6 ja ABC-liikennemyymälä osoitteessa Rounionkatu 140. Liikepaikkojen välillä pystyy helposti liikkumaan alikulkutunnelin kautta sekä jalan että autolla.

Kodin Terra on monipuolinen suurmyymälä, jossa keskitytään sisustamiseen, rakentamiseen, remontointiin sekä pihaan ja puutarhaan. Asiakasomistajille tarjotaan edullisia ja monipuolisia ratkaisuja kotiin, puutarhaan, piharakentamiseen ja vapaa-ajan asuntoon. Lisäksi Terrasta saa Bonusta S-Etukortilla. Suurmyymälän myyntiala on yli 18 000 m2, ja siinä on Pirkanmaan alueen suurin katettu noutopiha. Autoileville asiakkaille pysäköintipaikkoja on noin 500. Kodin Terra työllistää 50-60 henkilöä ja sen johtajana toimii Kari Koskinen.

Liikennemyymälä ABC Kolmenkulman noin 3 500 m2 kokoisessa liikennemyymälässä on mittarikentän lisäksi S-market, 500-asiakaspaikkainen ravintola ja suuri terassi, pesukatu, kokoustilat ja -palvelut sekä etumyymälöinä Leipomo Hyvän Olon Mestarit, Kirjapörssi ja Trekki. ABC-liikennemyymälä on teemoitettu sisustuksellisesti Nokian pitkää teollisuushistoriaa kunnioittaen, ja se työllistää noin 70 henkilöä. Liikennemyymälän päällikkönä toimii Tarja Nieminen. Osuuskaupalla on tällä hetkellä kuusi ABC-liikennemyymälää, mutta ei vielä polttonestekaupan palveluja Nokialla, joita on alueella jo pitkään odotettu. Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla Bonusta liikennemyymälän palveluista.

Kodin Terran ja ABC-liikennemyymälän kokonaiskustannukset ovat yhteensä noin 30 miljoonaa euroa. Osuuskaupalla on suunnitteilla rakentaa lähivuosina myös toinen Kodin Terra Tampereen seutukunnalle.

Pirkanmaan Osuuskauppa on rakentanut uudet toimipaikat vastuullisesti ja panostanut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Sekä Kodin Terra että ABC Kolmenkulma lämpiävät pääosin maalämmöllä ja molempien toimipaikkojen jäähdytysenergia saadaan maalämpökaivoista. Liikennemyymälässä toimivan S-marketin kylmäkalusteet on varustettu suurelta osin kansin, autojen pesukadulla on vedenkierrätysjärjestelmä ja mittarikenttä on valaistu led-valoin. Lisäksi Kodin Terran piha-alueella on kodin ongelmajätekontti, suurmyymälään voi palauttaa energiansäästölamput ja liikennemyymälän piha-alueella on kierrätyspiste.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070

Kodin Terrasta Prisma ja Kodin Terra -ketjun johtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen, puh. 010 767 0082

ABC-liikennemyymälästä toimialajohtaja Mirko Lännenpää, puh. 010 767 0075