Klikkaa ja nouda -palvelu laajenee Prisma Koivistonkylään


4.2.2016

Prisma Lielahdessa vuodesta 2015 asti toiminut Prisma Kauppakassi Klikkaa ja nouda -palvelu aloitti toiminnan Koivistonkylässä helmikuun 8. päivä.

– Aloitimme ruoan verkkokaupan ensimmäisenä Pirkanmaalla, kun Klikkaa ja nouda -palvelu avattiin Prisma Lielahdessa, kertoo kehittämispäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen Pirkanmaan Osuuskaupasta. – Lielahden pilotti on ollut erittäin onnistunut ja nyt laajennamme palvelua aloittamalla toiminnan myös Prisma Koivistonkylässä.

Klikkaa ja nouda -palvelun toimintaperiaate on, että asiakas kirjautuu verkkokauppaan osoitteessa foodie.fi ja valitsee toimipaikaksi Prisma Koivistonkylän. Tämän jälkeen asiakas valitsee ostoskoriin haluamansa tuotteet, maksaa ostoksensa verkossa ja noutaa ne Prisma Koivistonkylän aulasta löytyvästä noutolokerikosta valitsemaansa aikaan.

– Erona Lielahteen on, että ostokset maksetaan jo tilaushetkellä verkossa ja ne noudetaan itsepalveluna suoraan automaatista, Tervala-Pirskanen kertoo. – Tuotteet maksavat verkossa saman verran kuin Prisman hyllyssä. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan keräilymaksulla, joka on S-Etukortilla 5,90 euroa, Tervala-Pirskanen jatkaa. – Myös keräilymaksusta saa Bonusta, kuten tietenkin kaikista ostoksistakin.