Kevätjuhlat tai -palaveri tulossa? Anna meidän auttaa!


19.5.2017

Radisson Blu Hotellien keskiössä ovat asiakkaat ja heidän unelmansa. Siksi palvelumme sisältävät aina 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Tervetuloa luomaan kanssamme menestystarinoita, joista puhutaan vielä pitkään!

Plazan terassi on Helsingin tyylikkäin paikka tauoille, brainstormaukseen tai aftereille!

Kevät keikkuen tulevi. Plaza Hotelin terassi on oiva paikka kokoustaukojen pitämiseen tai vaikkapa palaverilounaan nauttimiseen. Viihtyisä ja tunnelmallinen terassimme sijaitsee aivan kokoustilojemme yhteydessä, joten sinne on helppo piipahtaa lyhyeksi – tai pidemmäksi aikaa. Sään salliessa kokkimme loihtivat suussa sulavia grilliherkkuja nautittavaksi! Tutustu tiloihimme tästä!

 

Villasukkapalavereja ja terassihelmiä Aleksanterissa

Aleksanteri Hotellin viihtyisässä ympäristössä vietät onnistuneet tapahtumat. Nojatuolit ja lämpimät tekstiilit välittävät kotoisaa tunnelmaa, ja ulkokengät voit vaihtaa Reinoihin tai villasukkiin ovensuussa. Palaveriwienerit on korvattu tuoreilla korvapuusteilla ja voileivillä.

Ylimmän kerroksen Aleksanteri Loft on ainutlaatuinen, erityisesti luovaan työskentelyyn soveltuva kattohuoneisto. Se sopii vaikka koko päivän workshopeihin, jotka huipentuvat palkitseviin löylyihin kodikkaalla saunaosastolla. Loft on myös suosittu juhlatila rennompiin bileisiin. Saunatiloista avautuu huikea maisema kaupungin sisäpihojen ylle.

Aleksanterin Pihalla nautit kokouksen päätteeksi erän mölkkyä ja kesän suosikkijuomia. On aika nauttia helmestä Punavuoren kortteleiden keskellä!

 

Tammer Tampereella tarjoaa herkullisen ratkaisun kevään juhliin

Radisson Blu Grand Hotel Tammerin upea ja ainutlaatuinen miljöö luo oikean ympäristön juhliin ja asiakkaille, jotka haluavat tarinalleen merkityksellisen ympäristön. 1930-luvulla syntyneet Tammerin arvot ovat edelleen kunniassa: asiakkaista pidetään hyvää huolta ja ravintola on ylpeä keittiöstään. Hotellin ainutlaatuinen historia ja kansainvälisyys ovat uniikki yhdistelmä, jonka varaan on mahdollista rakentaa tulevien aikojen legendaa.

Neuvottelut, yritysjuhlat ja muut tilaisuudet toteutetaan vankalla ammattitaidolla, yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu tästä ja ihastu!