Kesäkuussa avattava Sale Sorva täydentää Nokian palvelutarjontaa


12.3.2014

Osuuskaupan 24. Sale helpottaa Sorvan alueen asukkaiden arkea

Kesäkuun alussa avattavan Sale Sorvan rakennustyöt etenevät aikataulussa. Harjannostajaisia vietetään torstaina 13.3. kello 12 osoitteessa Sorvantie 21, Nokia. Kokonaisneliöt ovat 562 ja myyntineliöt alle 400, eli Sale tulee palvelemaan asiakkaita laajoilla aukioloajoilla.

Sale Sorva sijaitsee aivan valtatie 12:n vieressä, ja se tuleekin palvelemaan erinomaisesti paitsi alueen asukkaita, myös ohikulkevaa liikennettä. Lisäksi myymälän valikoimasuunnittelussa huomioidaan myös läheisen leirintäalueen asiakkaat. – Myymälästä tulee löytymään osuva valikoima peruselintarvikkeita sekä päivittäisiä käyttötavaroita, kertoo Sale Sorvan myymäläpäällikkö Minna Honkala.

Sorvan Oma Kauppa

Sale Sorva on Pirkanmaan Osuuskaupan kolmas myymälä Nokialla. S-market Nokia ja S-market Myllyhaka palvelevat nokialaisia edelleen, mutta nyt myös Sorvan alueen asukkaat saavat Oman Kaupan. – Sale Sorvan myötä alueen asukkaiden ei enää tarvitse lähteä päivittäisille ostoksilleen keskustaan, vaan he saavat kaiken tarvittavan nopeasti ja helposti käytännössä naapurista, ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides toteaa.


Lisätietoja:
Pirkanmaan Osuuskaupan Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides, 010 767 0086