Katso video huikeasta matsista


25.6.2013

Unohtumaton elämys Tehtaan kentällä

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä ystävyysottelussa Facebookin kautta rekrytoitu Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajajoukkue kohtasi FC Hakan edustuksen. Ottelu pelattiin Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 15.6.

Kentälle saapui odotusta täynnä oleva joukko, jota Ari ”Zico” Hjelm ryhtyi kokeneesti luotsaamaan. Pukukopissa jokainen sai nimikoidun pelipaidan, jonka sai matsin jälkeen pitää muistona. Mikä tärkeintä, Zico jakoi myös pelipaikat ja pelistrategia hiottiin yhdessä.


Asiakasomistajajoukkueemme valmentaja Zico ja Hakan kapteeni Marco Matrone valmistautumassa otteluun.

Alkulämmittelyn jälkeen päästiin itse otteluun, jota pelattiin 2×30 minuuttia ja lopuksi nähtiin vielä jännittävät rankkarit. Haka voitti peliajalla, joukkueemme sen sijaan onnistui rankkareissa. Ottelussa todistettiin myös kahta hattutemppua! Joukkueemme osalta maalit taiteili Tytti Mikkola. Hakan hattutempusta vastasi Lasse Linjala. Peli sujui reilussa hengessä ja loukkaantumisiltakin vältyttiin.


Asiakasomistajajoukkueen Davut Kosar (oik.) taistelemassa pallosta.

– Kokeneelle valmentajalle oli ilo nähdä, kuinka innolla joukkueemme eli tätä matsia. He pääsivät Hakan koppiin ja saivat kurkata Hakan elämään. Ottelusta tuli juuri sellainen ainutlaatuinen kokemus, joka oli tavoitteenakin, itsekin täysillä matsissa mukana ollut Zico summaa.

Tapahtumassa pääsi myös koettamaan tuuriaan onnenpyörässä ja tapaamaan S-market Superin, S-market Valkeakosken ja Sale Valkeakosken henkilökuntaa. Lapset viihtyivät aurinkoisella, mutta aika ajoin tuulisella leikkikentällä ja Hakan pitämän puffetin antimet maistuivat kaikenikäisille.

Kiitos asiakasomistajajoukkueellemme jännittävästä matsista!

Suuret kiitokset myös Hakalle järjestelyistä ja hienosta mahdollisuudesta pelata edustusjoukkuetta vastaan!

 

Valkeakosken Haka vs. POK asiakasomistajat from Aleksi Rinta-Kauppila on Vimeo.