Kannustajat-ohjelmassa mukana Uplakers ry


8.12.2018

Uplakers ry on yksi kymmenestä yhdistyksestä syksyn Kannustajat-kaudella. Ilmoittaudu kannustajaksi ja olet mukana vaikuttamassa sponsorointituen jakoon.

Uplakers ry on vuonna 2009 perustettu ylöjärveläinen jääurheiluseura, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta jääkiekko- ja taitoluisteluvalmennusta oheislajeineen kaikentasoisille luistelijoille harrastaja- ja kilpatasolla. Luistelukouluissa tarjoamme laadukasta luisteluopetusta myös perheen pienimmille harrastajille, jopa 3-vuotiaasta lähtien.

Toimintamme tavoitteena on tarjota harrastajille sekä fyysistä että henkistä kehittymistä edistävä harrastus. Korkeatasoinen valmennus antaa mahdollisuuden edetä hyvän harrastuksen parissa mahdollisimman pitkälle.

Vuonna 2019 vietämme juhlavuottamme. Kannustajat-ohjelman kautta saatu tuki on tarkoitus ohjata koko seuran toimintaan ja juhlavuoden tapahtumien kustannuksiin.

Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kannustajaksi: www.kannustajat.fi