Kannustajat-ohjelmassa mukana Pirkanpojat-kuoron kannatusyhdistys ry


25.11.2018

Pirkanpojat-kuoron kannatusyhdistys ry on yksi kymmenestä yhdistyksestä syksyn Kannustajat-kaudella. Ilmoittaudu kannustajaksi ja olet mukana vaikuttamassa sponsorointituen jakoon.

Poikakuoro Pirkanpojat on tiivis kuoroyhteisö, jossa laulaa n. 80 poikaa iältään 7-20 vuotta. Kuoron keskeisenä tavoitteena on auttaa pirkanmaalaisia poikia löytämään oman lauluäänensä ja sen monet mahdollisuudet laadukkaan musiikkikasvatuksen, aktiivisen kannatusyhdistyksen ja innostavan ilmapiirin keinoin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Jouni Rissanen.

Pirkanpoikien ohjelmisto painottuu kirkkomusiikin mestariteoksiin, mutta kuoro esittää myös mm. nykymusiikkia, oopperaa sekä viihde- ja pop-lauluja.

Yleisradio on nimittänyt Pirkanpojat ensimmäisenä poikakuorona Suomessa ”Vuoden Nuorisokuoroksi” kaudella 2006–2007. Viime vuosien aikana Pirkanpojat on kiertänyt aktiivisesti konsertoimassa Suomen lisäksi Italiassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Kuoro tekee myös jatkuvaa yhteistyötä Tampere Filharmonian ja Tampereen Oopperan sekä Tampereen konservatorion kanssa.

Käytämme tuen kuoron harjoitusleireihin sekä poikien laulukoulutukseen.

 

Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kannustajaksi: www.kannustajat.fi