Kannustajat-ohjelmassa mukana Kangasalan Melojat ry


18.11.2018

Kangasalan Melojat on yksi kymmenestä yhdistyksestä syksyn Kannustajat-kaudella. Ilmoittaudu kannustajaksi ja olet mukana vaikuttamassa sponsorointituen jakoon.

Kangasalan Melojat on melonnan iloinen ja monipuolinen erityisseura jo vuodesta 1946 lähtien. Kanoottivajamme ja melontastadion sijaitsevat Kangasalan keskustassa Vesaniemen uimarannan yhteydessä. Kuulumme jäsenenä melonnan kattojärjestöön Suomen Melonta- ja Soutuliittoon.

Seurassamme on tällä hetkellä noin 400 jäsentä, joista huomattava osa on retki- ja kuntomelojia. Kilpailupuolelta taas löytyy vahva edustus erityisesti ratamelonnassa, jossa KaMe on yksi hallitsevista seuroista. Tarjoamme monipuolista liikuntaa niin harrastus- kuin kilpailumielessäkin.

Seuramme on Olympiakomitean alainen Tähtiseura, osa-alueenamme pääosin lapset ja nuoret. Tärkeimpinä tapahtumia ovat toukokuussa järjestettävät melontaantutustumiset 4.–5. luokkalaisille ja kesän alkeis- ja ratamelontakoulut. Uutena toimintana olemme aloittaneet erityisryhmien melotuksen.

Tukea tulemme käyttämään nuorten melontaharrastukseen ja uuteen erityisryhmien melottamiseen.

Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma,  jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kannustajaksi: www.kannustajat.fi