Kangasalan Prisman päivittäistavaravalikoima kasvaa merkittävästi


8.4.2014

Osuuskauppa investoi ympäristöystävälliseen palvelukokonaisuuteen

Kangasalan Prisman uudistustyöt on tavoitteena aloittaa tämän vuoden aikana, mikäli rakentamisen kustannuksissa päästään asetettuihin tavoitteisiin. Kiinteistöä laajennetaan, minkä ansiosta päivittäistavaravalikoimaa pystytään kasvattamaan merkittävästi. Kassalinjasto siirretään kiinteistön pitkälle sivulle, jotta uudistuneessa Prismassa on entistä helpompaa asioida.

Kangasala on voimakkaasti kasvava kunta. – Lentolan sijainti on keskeinen, minkä ansioista Kangasalla käytetään aktiivisesti oman kunnan palveluita. Haluamme pitää huolta siitä, että palvelutarjontamme on monipuolista ja väestönkehityksen tasolla. Myös kehittyvät joukkoliikenneyhteydet huomioidaan Prisma Kangasalan pihasuunnittelussa, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo.

Uusina palveluina autopesu ja asiakaslähtöinen ravintolamaailma

Päivittäistavaravalikoiman laajentamisessa huomioidaan asiakkaiden esittämät toiveet. Käyttötavarapuolella valikoimaa terävöitetään kysynnän perusteella panostaen puutarhan- ja pihanhoidon tuotteisiin. Polttonestemyynti tullaan uudistamaan ja sen yhteyteen on suunnitteilla ABC Car Wash -autopesu.

Ravintolamaailma tulee uudistumaan ja helpottamaan asiakkaiden arkea monipuolisilla heti syötävillä tuotteilla. Prisma Kangasalan yhteyteen on tulossa nykyisten vuokralaisten lisäksi myös uutta vuokrattavaa tilaa. – Erityisesti toivomme saavamme palvelukokonaisuuteen apteekin, jota asiakkaat ovat kovasti toivoneet, Mäki-Ullakko vinkkaa.

Osuuskauppa investoi ympäristöystävällisyyteen

Kangasalan Prisman kehittämisinvestointi tulee olemaan yli kymmenen miljoonaa euroa. Investoinnilla Kangasalan Prisma vastaa osuuskaupan energiansäästötavoitteeseen, jossa on sitouduttu laskemaan energiankulutusta 20 % vuoteen 2020 mennessä vuoden 2005 tasosta. Vuonna 1992 valmistunut kiinteistö peruskorjataan ja talotekniset järjestelmät uusitaan nykyistä huomattavasti ympäristöystävällisemmiksi. Osana tätä myös kylmäkalusteet vaihdetaan uusiin ja energiatehokkaisiin. – Vaikka kiinteistö laajenee, energiankulutus tulee laskemaan, Mäki-Ullakko lupaa. 

Lisätietoja:
Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko 010 7670070