Kalevan Prismakeskuksessa juhlittiin jälleen harjannostajaisia


15.6.2016

Prisma Kaleva on perinteikäs kauppapaikka. Se avattiin alun perin vuonna 1979 Sokos Marketina ja oli jo tuolloin ketjunsa suurin toimipaikka. Prismaksi se muuttui 1980-luvulla. Liikepaikkaa on remontoitu ja kehitetty useaan otteeseen vuosikymmenten aikana ja se onkin säilyttänyt paikkansa tamperelaisten suosikkikauppana. Uudistuneen Prisman harjannostajaisia juhlittiin tiistaina 14.6.2016.

Harjannostajaisia juhlitaan perinteisesti rakennuksen vesikattotöiden valmistuttua, kun rakennus on sateelta suojassa. – Takana on vilkas remonttivuosi. Palveluja on kehitetty, ruokakaupan valikoimaa laajennettu, käyttötavarakaupan tarjonta on pysynyt monipuolisena ja itse rakennuskin on kasvanut kooltaan. Juuri sopivasti juhannuskauppaan valmistunut, täysin uudistunut ruokaosastomme on nyt valmiina palvelemaan asiakkaitamme, kertoo Prisma Kalevan toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Mäki. – Juhannuksena Prisma Kaleva on avoinna joka päivä, mutta merkittäviä remonttitöitä ei tehdä, miellyttävän kaupankäynnin takaamiseksi asiakkaillemme, Mäki jatkaa.

Laajennuksen myötä Prisman päivittäistavaraosasto uudistui lattiasta kattoon ja on saanut kaivattua lisätilaa. Osaston ylpeyden aihe on 30 metriä pitkä Oma keittiö -palvelutiski. Tuotteet ovat löytäneet oikeat paikkansa ja asiakkaat voivat nauttia entistä selkeämmin rakennetusta ja monipuolisemmasta valikoimasta.

Myös Prisman ympäristön liikennejärjestelyt ovat parantuneet osana uudistusta. Prismakeskus tulee olemaan sisäosiltaan sekä parkkitiloiltaan valmis joulukauppaan. Syksyllä remontti jatkuu vielä muutaman kuukauden ajan ulkoseinien sekä vuokralaistilojen osalta. Sen jälkeen tulemme juhlistamaan uudistuneen Prismakeskuksen avajaisia.

 

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Mikko Polso, 010 767 0079
Prisma-ryhmäpäällikkö Mikko Mäki, 010 767 70220