Kalevan Liikenneaseman Hesburger ja Sport & Bar Koppi palvelevat asiakkaita viimeisen kerran 15.10.


2.10.2023

Pirkanmaan Osuuskaupan hallitus päätti 29.9.2023 kokouksessaan Kalevan Liikenneaseman Hesburgerin ja Sport & Bar Kopin toiminnan lakkauttamisesta. Viimeinen aukiolopäivä on 15.10.2023. Toimintaympäristön muutokset ovat vaikuttaneet Kalevan Liikenneaseman Hesburgerin ja Sport & Bar Kopin toiminnan kannattavuuteen.

– Aiemmin asiakkaat ovat poikenneet nopeasti ohikulkumatkalla ruokailemaan Kalevan Liikenneasemalle. Alueen liikennejärjestelyiden muutokset ovat kuitenkin viime vuosina hankaloittaneet liikenneasemalle pääsyä. Tämä on osaltaan vaikuttanut siihen, ettemme ole saavuttaneet asettamiamme myyntitavoitteita. Hienosti asiakkaita palvelleesta henkilökunnastamme tämä ei ollut kiinni, toimialajohtaja Mikko Hautasaari korostaa.

Kalevan Liikenneasemalla toimiva Sale ja sen yhteydessä toimiva pieni kahvio jatkavat toimintaansa kesään 2025 saakka, jolloin viereen rakentuvaan uuteen Hippos-kortteliin avataan Sale. Asiakkaat pääsevät myös edelleen tankkaamaan autonsa pihassa olevalla ABC Automaattiasemalla.

– Reseptimme mukaisesti meillä pitää olla myös pokkaa. Lähdimme rohkeasti testaamaan uutta sporttibaaria asiakkaidemme kanssa ja nyt meillä on pokkaa ottaa pakkia ja todeta, että sporttibaarin ja Hesen yhdistelmä ei toiminut toivotulla tavalla. Tällaista uuden liiketoiminnan kehittäminen toisinaan on, Mikko jatkaa.

Kaikille Kalevan Liikenneaseman Hesburgerin ja Sport & Bar Kopin työntekijöille tarjotaan työtä Pirkanmaan Osuuskaupan muista toimipaikoista.

– Lämmin kiitos Kalevan Liikenneaseman Hesen ja Kopin tiimeille hyvästä työstä, jota he pääsevät nyt jatkamaan muissa toimipaikoissamme, Mikko kiittää.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Mikko Hautasaari, mikko.hautasaari@sok.fi, 010 767 0080