Kaleva-Hakametsä-paikalliskeskuksen ideat nähtävillä


21.2.2019

Kaleva-Hakametsä-paikalliskeskusta ideoimaan valittiin kilpailun kautta lokakuussa neljä työryhmää.

Valmiisiin kilpailutöihin voi tutustua Kalevan Prismassa (ravintola Oksan leikkipaikan viereisessä liiketilassa) 20.2.–8.3. ja kaupungin nettisivuilla. Kilpailun järjestäjien edustajat Tampereen kaupungilta ja Pirkanmaan Osuuskaupalta ovat tavattavissa Kalevan Prismassa ma 4.3. klo 15–17 kilpailutöiden luona. Mukana kilpailun järjestäjänä on myös Suomen Arkkitehtiliitto SAFA. Kilpailun palkintolautakunta tutustuu saatuun palautteeseen ennen kilpailun ratkaisemista ja voi hyödyntää palautteen arvostelussaan. Kilpailu ratkeaa maalis–huhtikuussa 2019.

Kilpailualueena on raitiotien vaihtopysäkkialueeksi tulevan Sarvijaakonaukion lähiympäristö. Kilpailussa haetaan yhteistä näkemystä muodostumassa olevan paikalliskeskuksen kehitysvisiosta sekä toteutuskelpoista korttelisuunnitelmaa asemakaavoituksen pohjaksi.

Kilpailutyöt ratkovat liiketilojen, palveluiden, asumisen ja viihtyisien ulkotilojen kokonaisuutta.

– Prisma Kaleva on Pirkanmaan suurin ruokakauppa, jonka asemaa on tarkoitus edelleen tulevaisuudessa vahvistaa ja kehittää monipuolisempaa palvelukokonaisuutta asiakkaiden tarpeiden mukaan, toimialajohtaja Ville Jylhä kertoo.
 

Lisätietoja kilpailusta ja kilpailutyöt ovat nähtävillä verkko-osoitteessa:
www.tampere.fi/kalevahakametsa