Kahvila-ravintola 4.krs:een on mukava tulla lastenkin kanssa


9.7.2014

Sokoksen 4.krs nousi Suomen lapsiystävällisimpien kahviloiden ja ravintoloiden listalle

Suosittu Vuoden mutsi -äitiysblogi teki keväällä lukijoilleen kyselyn Suomen lapsiystävällisimmistä ravintoloista, kahviloista ja muista vierailupaikoista. Ainoana tamperelaisena liikkeenä blogin listalle pääsi Sokoksen ylimmässä kerroksessa sijaitseva kahvila-ravintola 4.krs, jota kiiteltiin muun muassa taaperoiden leikkinurkkauksesta, erillisestä imetysnurkasta sekä tilavista tilaratkaisuista, jotka mahdollistavat kahvilavierailun jopa kaksosrattaiden kanssa.

 

Ravintolapäällikkö Pirjo Kestilän mukaan 4.krs:ssa on alusta alkaen kiinnitetty erityistä huomiota pienten lasten ja heidän vanhempiensa tarpeisiin. – Saatamme aina lastenvaunujen tai -rattaiden kanssa liikkeellä olevat asiakkaat pöytiin ja autamme esimerkiksi tarjottimien kantamisessa, Kestilä kertoo. – Hätätilanteita varten meillä on aina myös myynnissä jonkin verran lastenruokaa ja irtovaippoja.

 

Henkilökunnan palvelualttius on myös huomattu asiakaskunnan keskuudessa. – Olemme saaneet hirveän paljon hyvää palautetta lapsiystävällisyydestämme ja Vuoden mutsi -blogin listalle pääseminen on kuin piste iin päälle, Kestilä toteaa tyytyväisenä.