Juhannusviikolla avattavassa S-market Viialassa asiakasta odottavat pullantuoksu ja 2000 uutta tuotetta


10.6.2019

Kalusteet ovat kaivanneet kirkastusta ja tilat käyneet ahtaaksi vuonna 2006 avatussa S-market Viialassa, minkä vuoksi valikoimaakaan ei ole enää voitu laajentaa. Tähän saadaan muutos, kun kauppa avaa tiistaina 18.6. klo 8 uudistuneena ovensa.

300:aa ensimmäistä asiakasta odottaa tuore Niemipellon riisihiivaleipä. Kahvikupposella ja kakulla pääsee herkuttelemaan klo 10–18. Soma-nalle viihdyttää perheen pienimpiä ja jakaa ilmapalloja klo 10–18 tasatunnein. Mikäli S-Etukorttia ei vielä löydy plakkarista, bonusneuvoja auttaa mielellään klo 10–16. Huikeat avajaistarjoukset ovat voimassa 18.–19.6. 

Yli 2000 uutta tuotetta, myös mökkiläiset huomioitu

Tilanpuute on kiusannut asiakkaita ja kaupan henkilökuntaa, kun valikoimaa ei ole voitu laajentaa toivotulla tavalla.

– Hedelmä- ja vihannesosasto laajenee hurjasti. Myös kylmässä myytäviä tuotteita ja pakasteita on jatkossa entistä enemmän. Viialalaiset saavat myös mukavan lisän käyttötavaravalikoimaan, esimerkiksi kosmetiikkaa ja villalankoja. Emmekä jätä mökkiläisiäkään kylmäksi tai kuivin suin. Meiltä löytyy vaikkapa löylymittareita, vihtoja, ämpäreitä ja kanistereita. Lisäksi mökkiläisille on varattu oma vesipisteensäkin, marketpäällikkö Jani Svensberg virnistää.

Valikoiman lisäksi vastuullisuusasiat ovat asiakkaille entistä tärkeämpiä. S-market saa uudet ovelliset kylmäkalusteet, jolloin myymälän energiankulutus putoaa puoleen entiseen verrattuna.

Apteekki ja Nosto-automaatti mukana kauppareissulla

Rahaa saa nostettua kaupan kassalta S-Etukortilla ja lisäksi Nosto-automaatilla. Viialan apteekki aloittaa S-marketin yhteydessä 17.6. Apteekissa on luvassa avajaistarjouksia ja kahvitarjoilu to 27.6.

Arki helpottuu, kun useamman asian voi hoitaa samalla reissulla. – Moni meistä tunnistaa hektisen arjen haasteen. Toisille taas liikkuminen paikasta toiseen on hankalaa, Jani listaa.