Janika kerää ruokaostokset puolestasi


20.8.2019

Janika on monen perheen äiti ja isä – ainakin mitä tulee ruokaostoksilla käyntiin. Janikan työpäivä Prisman Kauppakassi-palvelussa alkaa viideltä tai kuudelta, ja aamun aikana hän keräilee ruoat monen pirkanmaalaisen perheen pöytään. Uunituoreita leipomotuotteita, meheviä hedelmiä, kalaa. Kaikkea sitä, millä arki saadaan rullaamaan. Oikean äidin tai isän tehtäväksi jää noutaa ostokset Prisman lokerikosta tai vastaanottaa kauppakassit omalla kotiovella.

Prisma Kauppakassi -palvelussa tuotteet tilataan netissä: halutut tuotteet klikataan ostoskoriin, sen jälkeen valitaan toimitustapa ja maksetaan. Ostokset voi noutaa Lielahden, Koivistonkylän tai Nokian Prismasta. Kotiinkuljetusalueet ovat tällä hetkellä Tampere ja Pirkkala, Teiskoa ja Terälahtea lukuun ottamatta.

Jos arki vyöryy jo päälle ja kaupassa haahuiluun tuntuu kuluvan liikaa aikaa, kannattaa muistaa, että elokuun loppuun mennessä tilattuihin ostoksiin saa mukaan koodin, joka oikeuttaa yhteen ilmaiseen keräilyyn. Koodi on voimassa 2019 loppuun asti, ja edun arvo on enintään 8,90 €.

Janikan työpäivään pääset kurkkaamaan @pirkanmaanosuuskauppa Instagram-tilin Stories-kohokohdissa. Käy katsomassa, miltä Kauppakassin kylmiö näyttää ja mitä tapahtuu sen jälkeen, kun tavarat on keräilty.