Italialainen huippukokki Donato Carra Puistossa 7.11.


22.10.2018

Palkittu huippukokki Donato Carra saapuu Tampereelle ja kokkaa illallisen Puistossa 7.11. Tervetuloa nauttimaan upeista Italian mauista!

*** Ilta on täyteen varattu, peruutuspaikkoja voit kysyä puisto@sok.fi.***

Italialainen huippukokki Donato Carra saapuu Puistoon kokkaamaan herkullisen neljän ruokalajin illallisen ja lisäksi hän ohjaa vierailullaan Italia-teemaisen kokkikurssin Makupajalla. Illallinen järjestetään keskiviikkona 7. marraskuuta kello 19:00 ja kokkikurssi 8.11. Paikkoja on rajatusti – varaa omasi nyt! A presto!

Menu 7.11. Puistossa

Antipasti: Polpo alla Luciana (Mustekala Lucianan Tapaan)
Primi piatti: Orecchiette alla Meditteranea (Orecchiette Välimeren tapaan)
Secondi piatti: Salmone in crosta di pistacchio (Lohta pistaasikuoressa)
Dolci: Muffin al cacao con ganache al cioccolato bianco su banana flambé (Kaakaomuffini ja banaani flambé)

Neljän ruokalajin menu 45 € ja viinipaketti 35 €.

Tee pöytävaraus heti. Lisätietoja puisto@sok.fi.

Kokkaa Makupajalla Donato Carran opastuksella 8.11.

*Kurssi on varattu täyteen*

Kurssilla opitaan valmistamaan täydellinen risotto ja oikeaoppinen italialainen pasta. Maukkaiden ruokalajien lisäksi osallistujat pääsevät nauttimaan italialaisista viineistä. Donato Carran kokkikurssi pidetään englanniksi.

Makupajan neljän ruokalajin menu:

ANTIPASTI

Casarecce alla Boscaiola

Casarecce-pasta Metsurin tapaan

Käytettävät raaka-aineet: Casarecce-pasta (Divella), metsäsienet, pekoni, kirsikkatomaatit, paseerattu tomaatti, ruokakerma, kivettömät oliivit, sipuli, persilja, ekstra-neitsytoliiviöljy.

PRIMI PIATTI

Risotto con Zucca e Bufala

Kurpitsarisotto bufala-mozzarellan kera

Käytettävät raaka-aineet: Riso Carnaroli (risottoriisi), kasvisliemi, kurpitsa, bufala-mozzarella, mantelilastu, suola, sipuli, parmesaani, rosmariini, voi.

SECONDI PIATTI

Focaccia Pugliese

Apulialainen Focaccia-leipä

Käytettävät raaka-aineet: Vehnäjauho 00, suola, oliiviöljy, vesi, hiiva, kirsikkatomaatit, oliivit, peruna.

DOLCI

Coppa di Tiramisú

Tiramisu

Käytettävät raaka-aineet: Savoiardi-keksit, mascarpone-juusto, kananmunat, kahvi, sokeri, kaakaojauhe.

Kurssi alkaa klo 17:30 ja yhteisestä illallisesta päästään nauttimaan noin klo 19:30. Osallistumismaksu 80 € / henkilö. Osallistumismaksu sisältää ruoat, viinit ja reseptiikan sekä tyylikkään essun kotiinviemiseksi. Ilmoittaudu kurssille lähettämällä nimesi ja yhteystietosi osoitteeseen tytti.saxman@sok.fi. Mukaan mahtuu 14 nopeinta – varaa paikkasi nyt! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Menun sisältämistä allergeeneista saat lisätietoa sähköpostitse.

Makupaja on Pirkanmaan Osuuskaupan koulutuskeittiö, joka sijaitsee Prisma Koivistonkylän yhteydessä osoitteessa Lempääläntie 21, Tampere. Ruoka valmistetaan ammattikeittiössä ja nautitaan viihtyisässä ympäristössä.

Tervetuloa mukaan!