22.10.2018
Palkittu huippukokki Donato Carra saapuu Tampereelle ja kokkaa illallisen Puistossa 7.11. Tervetuloa nauttimaan upeista Italian mauista!
*** Ilta on täyteen varattu, peruutuspaikkoja voit kysyä puisto@sok.fi.***
Italialainen huippukokki Donato Carra saapuu Puistoon kokkaamaan herkullisen neljän ruokalajin illallisen ja lisäksi hän ohjaa vierailullaan Italia-teemaisen kokkikurssin Makupajalla. Illallinen järjestetään keskiviikkona 7. marraskuuta kello 19:00 ja kokkikurssi 8.11. Paikkoja on rajatusti – varaa omasi nyt! A presto!
Menu 7.11. Puistossa
Antipasti: Polpo alla Luciana (Mustekala Lucianan Tapaan)
Primi piatti: Orecchiette alla Meditteranea (Orecchiette Välimeren tapaan)
Secondi piatti: Salmone in crosta di pistacchio (Lohta pistaasikuoressa)
Dolci: Muffin al cacao con ganache al cioccolato bianco su banana flambé (Kaakaomuffini ja banaani flambé)
Neljän ruokalajin menu 45 € ja viinipaketti 35 €.
Tee pöytävaraus heti. Lisätietoja puisto@sok.fi.
*Kurssi on varattu täyteen*
Kurssilla opitaan valmistamaan täydellinen risotto ja oikeaoppinen italialainen pasta. Maukkaiden ruokalajien lisäksi osallistujat pääsevät nauttimaan italialaisista viineistä. Donato Carran kokkikurssi pidetään englanniksi.
Makupajan neljän ruokalajin menu:
ANTIPASTI
Casarecce alla Boscaiola
Casarecce-pasta Metsurin tapaan
Käytettävät raaka-aineet: Casarecce-pasta (Divella), metsäsienet, pekoni, kirsikkatomaatit, paseerattu tomaatti, ruokakerma, kivettömät oliivit, sipuli, persilja, ekstra-neitsytoliiviöljy.
PRIMI PIATTI
Risotto con Zucca e Bufala
Kurpitsarisotto bufala-mozzarellan kera
Käytettävät raaka-aineet: Riso Carnaroli (risottoriisi), kasvisliemi, kurpitsa, bufala-mozzarella, mantelilastu, suola, sipuli, parmesaani, rosmariini, voi.
SECONDI PIATTI
Focaccia Pugliese
Apulialainen Focaccia-leipä
Käytettävät raaka-aineet: Vehnäjauho 00, suola, oliiviöljy, vesi, hiiva, kirsikkatomaatit, oliivit, peruna.
DOLCI
Coppa di Tiramisú
Tiramisu
Käytettävät raaka-aineet: Savoiardi-keksit, mascarpone-juusto, kananmunat, kahvi, sokeri, kaakaojauhe.
Kurssi alkaa klo 17:30 ja yhteisestä illallisesta päästään nauttimaan noin klo 19:30. Osallistumismaksu 80 € / henkilö. Osallistumismaksu sisältää ruoat, viinit ja reseptiikan sekä tyylikkään essun kotiinviemiseksi. Ilmoittaudu kurssille lähettämällä nimesi ja yhteystietosi osoitteeseen tytti.saxman@sok.fi. Mukaan mahtuu 14 nopeinta – varaa paikkasi nyt! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Menun sisältämistä allergeeneista saat lisätietoa sähköpostitse.
Makupaja on Pirkanmaan Osuuskaupan koulutuskeittiö, joka sijaitsee Prisma Koivistonkylän yhteydessä osoitteessa Lempääläntie 21, Tampere. Ruoka valmistetaan ammattikeittiössä ja nautitaan viihtyisässä ympäristössä.
Tervetuloa mukaan!
18.9.2024 | Etu | Kimpassa | Tapahtumat
18.9.2024 | Etu | Kimpassa | Tapahtumat
18.9.2024 | Etu | Kimpassa