Inspiroivat tapaamiset Tampereen Torni-hotellissa


10.9.2019

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Luova huone ja muut uniikit tilat tarjoavat yksilölliset vaihtoehdot perinteisille kokouspaikoille.

Kaupungin ytimeen vuonna 2014 nousseen Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Luovan huoneen, Visio Klubin ja Moro Sky Barin innostavat puitteet ja upeat näköalat kruunaavat onnistuneet palaverit.

 

Luova huone Puisto tarjoaa persoonallisen ympäristön idearikkaille kokouksille. Tila on helposti muokattavissa tilaisuuden mukaan, ja se soveltuu erinomaisesti vaikkapa työpajatyöskentelyyn. Monipuoliset istuinryhmät ja säädettävä kokouspöytä tukevat liikettä ja hyvinvointia. Uniikin miljöön seinät esittelevät vehreää Pyynikkiä, lattia on keinonurmea, ja whiteboard-seinälle voi antaa luovuuden kukkia. Puistoon on mahdollista tilata erityinen piknik-kokouspaketti. Tila soveltuu 20 hengen tilaisuuksiin.

 

Visio Klubi hotellin 17. kerroksessa tarjoaa työskentelytilaa inspiroivilla näköaloilla. Erilaiset työskentelypisteet ja sohvaryhmät mukautuvat niin pieniin tapaamisiin kuin isompiinkin kokoontumisiin. Visio Klubilla on mahdollista ammentaa ideoita kuuluisimpien tamperelaiskirjailijoiden tuotannosta: tilan ainutlaatuisessa kirjastossa on esillä muun muassa Väinö Linnan ja Juice Leskisen teoksia. Tila soveltuu jopa 36 hengen tilaisuuksiin.

 

Moro Sky Barissa aamiainen nautitaan Suomen korkeimman hotellin huipulla. Aamiainen soveltuu suurienkin ryhmien aamiaishetkiin, ja päivän tärkein ateria herkutellaan joko sisätiloissa, katetulla sisäterassilla tai sään salliessa avoimella ulkoterassilla. Aamiaisbuffet katetaan tilauksesta arkisin kello 7–10. Varauksen minimimäärä on 15 henkilöä.

 

 

Lue lisää tiloistamme ja ota yhteyttä.