Ihana aamu hyvän ruoan äärellä


3.2.2019

Aamiaisen tarkoitus on herätellä kehoa sekä mieltä ja tarjota paras mahdollinen aloitus päivälle. Raikas, runsas ja terveellinen aamiaispöytä on tarjolla Puistossa ja ABC-ravintoloissa.

Puiston ja ABC-asemien aamiaiset kehitettiin vaihtoehdoksi raskaille aamiaisille ja aamiaispöydän valikoimassa panostetaan erityisesti tuoreuteen ja runsauteen, herkullista makua unohtamatta.

Monipuolinen aamiainen koostuu leivistä, leivänpäällisistä, tuoreista hedelmistä, puuroista ja jogurteista sekä lisukkeista. Puistossa tarjolla on myös paikan päällä leivottua leipää sekä kattava valikoima juustoja ja leikkeleitä. Yksi ABC:n aamiaispöydän suosikeista on maistuva tuorepuuro, jota voi tuunata marjoilla ja hedelmillä omaan makuun sopivaksi.

Aamiaisen kruunaa itse paistettava rapea rahkavohveli. ABC-ravintoloissa hedelmät ja jogurtti täydentävät vohveliannoksen, Puistossa vohveli herkutellaan kermavaahdon, Nutellan tai hillon kera. Myös erityisruokavaliot on huomioitu tarjottavien ruokien valmistuksessa. Lähes kaikki tarjolla oleva on laktoositonta, vohveli on aina gluteeniton ja keittiöstä saa gluteenitonta leipää pyydettäessä

Puiston aamiainen tarjoillaan arkisin klo 8-10, lauantaisin klo 9-11 ja sunnuntaisin klo 10-13. ABC-ravintoloissa aamiainen on tarjolla joka päivä klo 6-10. Kiireetön aamiaishetki vapaapäivänä tai terveellisellä aamiaisella pistäytyminen ennen hektistä työpäivää ovat arjen luksusta parhaimmillaan. Viikonlopun herkutteluhetkiin suosittelemme myös Oksa Kalevan runsasta brunssia, joka tarjoillaan sunnuntaisin.

Tervetuloa nauttimaan!