Hunajakaali


5.9.2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}

4 annosta

 

300 g valkokaalia tai ruusukaalia

1 rkl  öljyä

1 rkl voita

1 rkl hunajaa

1 rkl sitruunamehua

½ tl suolaa

¼ tl mustapippuria

 

Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3–4 minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää ruusukaalit ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaalit saavat vähän väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet. 

 

Kuumenna hetken ja tarjoile naudanliharullien kanssa. Mikäli käytät valkokaalia, suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi ja keittämistä lukuun ottamatta valmista samoin kuin ruusukaalit.