Hope Toivepuu -keräys – Toivoa ja iloa vähävaraisten perheiden lapsille 


15.11.2023

Järjestämme jälleen Hopen kanssa joulukampanjan, jossa toteutetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jouluisia toiveita. Kampanjan tavoitteena on antaa jokaiselle lapselle mahdollisuus kokea joulu. Pienikin lahja voi olla lapselle ikimuistoinen.

Toivepuut täyttyvät toiveista 17.11.

Toivepuut pystytetään kaikkiin Prismoihimme, Koskikaraan, S-market Viialaan ja Sokokselle 17.11. ja ovat paikallaan 17.12. saakka.

Näin osallistut: 

  • Valitse Toivepuusta kortti, jossa on 0–17 vuotiaan lapsen joululahjatoive ja ikä merkittynä.
  • Hanki lahjakortti tai lahja, joka on uusi ja käyttämätön ja vastaa valitsemaasi lahjatoivetta.
  • Tuo lahja ja toivekortti keräyspisteellemme. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa, sillä joudumme kurkistamaan paketoituihinkin lahjoihin sisälle. Voit halutessasi lahjoittaa mukaan lahjakassin tai joululahjapaperia.
  • Keräyksen järjestäjät noutavat lahjat, paketoivat lahjat, laittavat lapsen nimen korttiin ja toimittavat lahjat perille.

Ottamalla Hopen Toivepuusta toiveen ja toteuttamalla sen, annat tiukassa tilanteessa olevan perheen lapselle tai nuorelle joulun. Ilman kiharaista partaa ja punaista takkia, voit olla monen perheen paras joulupukki ❤

Vaihtoehtoinen tapa toimia pukkina

Toivepuu-keräyksen lisäksi voit osallistua Hopen kampanjaan Prisma.fi-verkkokaupassa. Verkkokauppalahjoituksessa et voi valita kenelle lahja toimitetaan. Verkkokaupan mukana olo kampanjassa mahdollistaa kuitenkin myös sellaisten lahjoittajien osallistumisen, jotka eivät asu lähellä Toivepuu-toimipaikkaa. Prisma.fi-verkkokaupan lahjoitusaika on ke 2.11. – su 10.12.