Hervantajärven helpoin ja herkullisin naapuri viettää avajaisiaan


27.1.2023

Pirkanmaan 34. Sale-myymälä avataan 1. helmikuuta hervantajärveläisten omaksi lähikaupaksi. Makkarajärventien energiatehokkaassa myymälässä on pätevän valikoiman lisäksi arjen palvelut paistopisteestä take away -tiskiin.

Raitiotien päätepysäkin ympärille rakentunut Hervantajärven kaupunginosa saa lähikauppansa, kun Sale avataan kerrostalon kivijalkaan. Myymälän myötä helpompi arki on alueen asukkaiden saatavilla maanantaista perjantaihin klo 7–23, lauantaisin klo 8–23 ja sunnuntaisin klo 9–23.

Naapuruus on olennainen osa Sale-ketjun identiteettiä, sillä Sale on aina asiakasta lähellä. Sale-myymälöiden pyöreistä valokylteistä voikin bongata oman lähikaupan uniikin paikallistunnuksen, joka kertoo alueen tarinaa persoonallisesti, rennosti ja ripauksella huumoria.

– Pirkanmaan Sale-tunnusten kuvaideat ovat peräisin kunkin Salen henkilökunnalta. Hervantajärven Salen tunnukseen valikoitui luonnollisesti ratikka, hymyilee Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-ryhmäpäällikkö Heidi Keva.

Töihin Hervantajärven Saleen haki lähes sata henkilöä.

Vihreää vieressä, vihreää mielessä

Myymälän energiaratkaisut tukevat S-ryhmän vuodelle 2025 asetettua hiilinegatiivisuustavoitetta.

Kaupan kylmälaitoksen lauhdelämpöä voidaan hyödyntää kerrostalon asuntojen lämmityksessä yhdessä kiinteistön maalämpöjärjestelmän kanssa. Maaperään voidaan varastoida kesällä lauhdelämpöenergiaa sen sijaan, että se hukattaisiin ulkoilmaan.

Luonto on Salea lähellä myös aivan konkreettisesti. Lähin nuotiopaikka ja uimarannat sijaitsevat vajaan kilometrin päässä, ja läheiseltä luontopolulta eväsretkeilijöillä on helppo yhteys Birgitan polulle.

– Uskoisin, että kuumimpaan retkeilyaikaan Salen ovi käy tiheään. Pidämme kaupassa ajankohtaista mukaan otettavan ruoan ja herkkujen valikoimaa, jotta asiakas voi keskittyä olennaiseen, Heidi sanoo.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-ryhmäpäällikkö Heidi Keva, puh. 010 767 2592, heidi.keva@sok.fi