26.1.2020
8 annosta
2 dl kuohukermaa
400 g maitorahkaa
n. 3 dl cashew-pähkinöitä
1 pss valkosuklaahippuja
½ pss maitosuklaahippuja
vadelmia
Nutella-maapähkinävoita
suolaa
Paahda cashew-pähkinöitä miedolla lämmöllä, lisää joukkoon hieman suolaa. Ota pähkinät paahtamisen ja suolaamisen jälkeen pois pannulta jäähtymään. Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele maitorahka sekaan. Sulata valkosuklaahiput joko vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla (muista sekoitella välillä ettei suklaa pala).
Anna valkosuklaan jäähtyä hieman, jonka jälkeen kaada suklaa kerma-rahkaseoksen sekaan. Huom! Kääntele, älä sekoita. Sulata maitosuklaanapit joko vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla ja sekoita ne Nutellan kanssa.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
Kaada valkosuklaamoussea tarjoilulasin pohjalle. Lisää cashewpähkinöitä ja vadelmia. Jatka tätä kerroksittain kunnes lasi on täynnä. Koristele pinta vadelmilla ja Nutella-suklaakastikkeella.
4.12.2024 | Prisma | Ruoan verkkokauppa | Tiedote