11.9.2019
700 g karjalanpaistilihaa
1 pkt pekonia
1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 lihaliemikuutio
½ tl mustapippuria
1 rkl hunajaa
3–6 dl vettä (niin paljon että lihat peittyvät vuoassa)
4 dl kuohukermaa
voita paistamiseen
suolaa maun mukaan
Ota lihat huoneenlämpöön tuntia ennen valmistusta. Lämmitä uuni 175–200 asteeseen. Paista lihat ja pekoni voissa padassa. Murenna lihaliemet joukkoon, lisää vesi, mustapippuri ja paloiteltu sipuli.
Hauduta uunissa kaksi tuntia. Varmista välillä että nestettä on riittävästi, jotta lihat eivät kuivu.
Kun lihat ovat mureita ja neste haihtunut vuoasta, lisää joukkoon kerma ja hunaja. Hauduta uunissa vielä noin yksi tunti. Nauti keitettyjen perunoiden kera.
23.9.2024 | Ravintolat | Tiedote
18.9.2024 | Etu | Kimpassa | Tapahtumat
18.9.2024 | Etu | Kimpassa | Tapahtumat