Halpuuttaminen starttaa tänään täydellä voimalla Pirkanmaan Osuuskaupan S-marketeissa


6.5.2015

Pirkanmaan Osuuskaupassakin aloitettiin tammikuussa halpuuttaminen ja lupasimme tehdä kaikkemme edullistaaksemme ruoan hintaa. Asiakkaat vastasivat Prismoissa tehtyyn halpuuttamiseen toivomuksin, että halpuuttaminen laajenisi mahdollisimman pian muihinkin S-ryhmän ruokakauppoihin.

– Nyt vuorossa ovat S-marketit. Tänään noin 400:n asiakkaille tärkeän tuotteen hinta laskee kaikissa 26:ssa Pirkanmaan Osuuskaupan S-marketissa. Jo aiemmin alkuvuonna olemme S-marketeissa alentaneet yli sadan tuotteen hintaa, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen.

Halpuuttaminen tulee nyt melkein kotioville asti – suomalaisten keskimääräinen matka-aika autolla kotoa S-marketiin on noin seitsemän minuuttia.  

Halpuuttaminen mahdollistetaan kulusäästöin ja katteista tinkimällä

– Meillä suomalaisilla on kovat ajat. Näyttää siltä, että luvassa on säästö- ja leikkauskuureja. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että osuuskauppa omalta osaltaan helpottaa ihmisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän, Voutilainen jatkaa.

Osuuskauppa mahdollistaa halpuuttamisen kuten tähänkin asti: omia it-, energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla ja omasta katteestaan tinkimällä. Halpuutettuja kotimaisia tuotteita voi ostaa tietäen, että maksumiehenä ei ole maataloustuottaja.

– Panostamme halpuutettujen tuotteiden laatuun yhdessä koko tuotantoketjun kanssa. Meille on kunnia-asia, että suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on aina laaja valikoima tuotteita myös luomu- ja paikallisruoan ystäville sekä erikoisruokavaliota noudattaville, Voutilainen luettelee.

– S-marketeissa on aina myynnissä paikallistuotteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä oman alueen pientuottajien kanssa. Pirkanmaan Osuuskaupan valikoimassa on yli 1000 paikallista tuotetta yli 70:ltä paikalliselta tuottajalta, Voutilainen kertoo.

 

Lisätietoja

päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen, 010 7670081

valikoimapäällikkö Jenni Keskinen, 010 7670084