Hääyö tai hääaatto sviitissä Tampereella


17.2.2020

Porekylpyamme, Tampere-näkymät ja kokonainen huoneisto pukeutumistiloineen.

Hääyö hotelli Ilveksessä

Hääyö tai hääaatto huikeassa Presidentin sviitissä Tampereella

Varaa hääyöksi tai häiden aatoksi Original Sokos Hotel Ilveksen tyylikäs Presidentin sviitti.

Sviitissä on olohuone, makuuhuone, pukeutumishuone sekä kylpyhuone porekylpyammeineen. Sijainti hotellin ylimmässä kerroksessa takaa huikeat näkymät Tampereen ylle. Rentoudu rakkaasi kanssa mielimusiikkianne kuunnellen tai leffoja katsellen. Tunnelmallinen illallinenkin onnistuu tässä sviitissä.

Aamulla nautitaan huoneaamiainen kuohuviinin kanssa ja suunnataan katse kohti yhteistä tulevaisuutta.

Tämä sviitti sopii loistavasti myös morsiusaaton huoneeksi morsiamelle ja kaasolle. Pukeutumistilassa on kampaajalle ja meikkaajallekin oma työpöytä.

 

Hääyö sviitissä Original Sokos Hotel Ilveksessä

Vietä hääyö kauniissa, kirkkain värein sisustetussa sviitissä Original Sokos Hotel Ilveksessä! Hääyö hotellissa vie juhlavasti uuteen yhteiseen elämään. Sviiteissä on porekylpyamme, oma parveke sekä erillinen makuu- ja oleskelutila.

Tilaa luksusta hääsviittiin ja varaa ennakkoon samppanjaa, hedelmiä, huoneaamiainen – ja suosittu lemmenlukko. Kun kiinnitätte lukon viereiseen Kehräsaarensillan kupeeseen, saavat jälkipolvet ikuisen muiston hääpäivästänne.

 

Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.